Chael Sonnens dotter avlider efter komplikationer vid födseln

Efter att ha ådragit sig en bakterieinfektion vid födseln avled Chael Sonnens sex dagar gamla dotter tragiskt nog på ett sjukhus i Portland, Oregon under dagen. 

Chael Sonnen #MMAnytt #MMA #MMAse #UFC-2225

Under gårdagen rapporterade MMAnytt att Chael Sonnens (28-14) nyfödda dotter kämpade för sitt liv på ett sjukhus i hemstaden Portland, efter att ha ådragit sig infektionen listeria från modern vid födseln. Sonnen släppte ett kort uttalande å sin familjs vägnar där han bekräftade att dottern Blauna befann sig i kritiskt tillstånd.

Under dagen uppgav en nära vän till Sonnen att det sex dagar gamla flickan avlidit varpå FrontRowBrian rapporterade den tragiska nyheten på Twitter:

Blauna Dian Sonnen föddes på fredag den 12:e augusti i Portland, Oregon. Paret har sedan tidigare en äldre son vid namn Thero.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Chael SonnenNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
10 Kommentarer
 • p.MAX9999999
  18 August 2016 at 02:11

  Fy fan alltså :(

 • Criixxus
  18 August 2016 at 02:16

  :(

 • zappito
  18 August 2016 at 02:23

  Extra tragiskt eftersom en av dom 3 gångerna han testat positivt vid pinktestet så var det snack om något som skulle få hans simmare att simma bättre eftersom frugan ville ha barn. Hursom fyfan så tragiskt :(

 • Fred
  18 August 2016 at 02:51

  Hörde hans sista podcast och där säger han att hans fru var riktigt dålig och sökt vård på tre olika sjukhus men alla avskrivningar det som influensan. Utan att ta prover. Pga listeria bakterierna föddes dottern för tidigt och som följd av det blev frugan friskare direkt och dottern sämre och sämre.

  • sepenoob
   18 August 2016 at 04:37

   Fy fan asså. Man har ju hört tidigare hur glad han varit.

 • Headown
  18 August 2016 at 04:51

  Som far till 4 barn så kan jag inte ens börja förstå hur något detta skulle kännas.. ):

 • Danteman
  18 August 2016 at 05:45

  :((( YNWA Chael

 • Bara en tanke
  19 August 2016 at 12:27

  Asså det här kommer låta hemskt men…

  Även om jag harhört chael prata mycket och har en väldigt positiv uppfattning om honom så har jag ingen ihopkopplad relation till honom. Min empati känns därför väldigt begränsad här. Detta blir bara ännu en droppe i havet av tragedier som konstant fylls på av ett ösregn från hela världen. Jag finner faktiskt bara en funktionell plats
  för empati hos närstående eller utsatta som genom direktkontakt kommer inom empatins korta räckvidd. Jag kan skriva något beklagande och stöttande i detta fall men jag känner ärligt talat inget bakom dem orden.

 • Peter Andersson
  20 August 2016 at 08:41

  Kan inte tänka mig nåt värre :(

 • Svara