Chael Sonnens dotter föddes för tidigt och kämpar just nu för sitt liv

Chael Sonnen och hans familj är mitt uppe i en av de tuffaste fighterna UFC-veteranen någonsin upplevt, då hans nyfödda dotter just nu kämpar för sitt liv. 

Chael Sonnen #MMAnytt #MMA #MMAse #UFC-2222

UFC-veteranen Chael Sonnens (28-14) berättade nyligen för MMAFighting.com att hans dotter föddes tio dagar för tidigt förra veckan och därmed har ådragit sig en sjukdom som hotar hennes liv. Sonnes fru Brittany var sjuk i Listeria, en sorts bakterieinfektion, som orsakade att dottern föddes för tidigt. Sjukdomen fördes vidare till det nyfödda barnet.

Sjukdomen beskrivs som en seriös infektion som orsakas av matintag med bakterien listeria. Sonnen vet inte hur frun har ådragit sig sjukdomen och har anlitat juristfirman Flesher Schaff & Schroeder Inc. för att undersöka ärendet.

Han var av förståeliga skäl fåordig i sitt uttalande till MMAFighting:

“She’s in a battle and we are prepared to fight.”

Blauna Dian Sonnen föddes på fredag den 12:e augusti i Portland, Oregon. Paret har sedan tidigare en äldre son vid namn Thero.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Chael SonnenNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • jlz
  17 August 2016 at 07:14

  Lycka till

 • hasse hästägare
  17 August 2016 at 08:43

  grattis the american gangzta!! <3

 • Svara