Chris Weidman chockad över Alexander Gustafssons pensionsbesked

Alexander Gustafsson berättade i morse för oss att karriären inom UFC är över för hans del, något som tack och lov visade sig vara ett aprilskämt. Se här hur mellanviktaren och UFC-kollegan Chris Weidman reagerade på nyheterna om Gustafssons pension.

Tidigare idag gick Alexander “The Mauler” Gustafsson via sin Instagram ut med nyheten att han lägger av med MMA och UFC på grund av en ihärdig skada, för att istället bli jordbrukare hemma i Västmanland. Tack och lov var nyheten bara ett skämt första april till ära, vilket Gustafsson i eftermiddags klargjorde via en exklusiv video med MMAnytt.

Många misstänkte eller hoppades nog dock redan i morse att det hela var ett skämt, något som UFC-kollegan Chris Weidman tydligen inte gjorde. Weidman kommenterade på The Maulers bild att han var chockad över nyheterna. Han skriver vidare att Gustafsson är en av de coolaste och mest talangfulla killarna han någonsin tränat med som lyckats stort inom sporten med integritet och klass.

“Shocked to hear!! One of the coolest and talented guys I’ve ever trained with! You accomplished great things in this sport and did it with integrity and class. Enjoy your retirement and hopefully catch up soon!”

Det var snabbt andra av Gustafssons följare som påpekade för Weidman att det hela var ett aprilskämt. Gustafssons karriär lever lyckligtvis vidare, likaså Weidmans som kommer att försöka vinna tillbaka sin mellanviktstitel vid huvudmatchen under UFC 199 mot Luke Rockhold.

Chris Weidman Alexander Gustafsson

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar

Svara