Nyhet: Chuck Liddell och Forrest Griffin coacher i The Ultimate Fighter Latin America 3

Breaking news! Det skrivs TV-historia i och med att de två UFC-veteranerna Chuck Liddell och Forrest Griffin har fått uppdraget att agera coacher när inspelningen av den tredje säsongen av realityshowen The Ultimate Fighter Latin America drar igång om några veckor i Buenos Aires i Argentina.

Det är i ett pressmeddelande som UFC låter kungöra att de två veteranerna Chuck Liddell och Forrest Griffin, som båda två är invalda i UFC Hall Of Fame, kommer att axla uppgiften som coacher när den tredje säsongen av The Ultimate Fighter Latin America börjar spelas in i Buenos Aires i Argentina om några veckor. För första gången någonsin kommer två livs levande UFC-legender att coacha varsitt lag till framgång i den mycket populära TV-serien.

Den tredje säsongen av TUF Latin America börjar sändas i augusti och kulminerar i en stor final den 5 november i jättearenan Arena Ciudad de Mexico i Mexico City. De två tidigare säsongerna har varit mycket framgångsrika med uppåt sju miljoner TV-tittare per avsnitt och UFC:s förhoppningar inför den nya säsongen är därför högt ställda.

Man har samlat förhoppningsfulla fighters från hela Latinamerika och delat upp dem i två lag, Team Liddell och Team Griffin, som båda representerar en kombination av alla länder på kontinenten. Liddell och Griffin kommer även att ha fria händer att plocka in meriterade gästfighters i sina lag för att höja träningsnivån i lagen.

The Ultimate Fighter låter oss följa MMA-fighters som tränar och tävlar mot varandra med ett hägrande UFC-kontrakt som första pris. Alla deltagare bor i samma hus under seriens gång. Deltagarnas namn kommer att offentliggöras inom de närmaste veckorna.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Chuck LiddellForrest GriffinNyheterSenaste NyttThe Ultimate FighterUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Erik Hellborg
  12 April 2016 at 08:22

  Chuck by KO :)

 • TheUntitledSoul
  12 April 2016 at 09:23

  Forest “Monkeyman” Griffin by apepunches

 • Morgall
  12 April 2016 at 09:43

  Det skulle ha varit Stephan Bonnar mot Forrest Griffin. Det är en sann rivalitet.

 • Danteman
  12 April 2016 at 11:35

  niceee

 • TheVobb
  12 April 2016 at 05:08

  Dags att lägga ner TUF eller ändra konceptet helt. Ser inget intresse i det när coacherna inte fightas i slutet på säsongen. Och att sedan ta två pensionerade fighters gör det ännu mindre intressant, iaf för mig.

 • Svara