Claudia Gadelha om sin ärkefiende: “Hon vet att hon förlorade mot mig när vi slogs första gången”

Det är inte direkt någon statshemlighet att de två stråviktsamazonerna Claudia Gadelha och Joanna Jedrzejczyk inte tycker om varandra. Gadelha hävdar med bestämdhet att Jedrzejczyk vet att hon förlorade fighten när damerna möttes första gången under UFC on Fox 13.

De två ärkefienderna Claudia Gadelha och regerande stråviktsmästarinnan Joanna Jedrzejczyk kommer att tvingas vistas under samma tak när de till våren axlar ansvaret som coacher under The Ultimate Fighter 23. Frågan är hur det kommer att fungera. Gadelha är en dam med osedvanligt hett temperament och hon säger själv i en intervju med UFC Brazil att hon kommer bli tvungen att behärska sig till max för att inte slå ner Jedrzejczyk när de möts i TUF-huset under inspelningarna. Gadelha är nämligen säker på att hennes nemesis kommer att göra allt för att få henne ur balans. Detta bådar verkligen gott inför den nya omgången av TUF.

I intervjun relaterar Gadelha också till damernas första fight, under UFC on Fox 13. Jedrzejczyk avgick med segern på delat domslut men fighten kommer för alltid att bli ihågkommen för att Gadelha slog till sin motståndare efter att matchen avslutats på full tid och domaren hade skiljt atleterna åt. Gadelha bad snabbt om ursäkt och hävdade att hon inte hört signalen. Nu säger Gadelha att hon är övertygad om att Jedrzejczyk ligger vaken om nätterna i vetskap om att det egentligen var hon som förlorade den där matchen.

Gadelha kommer dock att få sin efterlängtade returfight när de båda damerna ska gå en titelmatch i stråvikt den 8 juli, i finalen av TUF 23.

Vem tror du vinner den matchen?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Claudia GadelhaJoanna JedrzejczykNyheterSenaste NyttThe Ultimate FighterUFCUnderhållning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Vaettra
    21 January 2016 at 08:18

    Claudia “Doping” Gadelha

  • Svara