Claudio Silva. Foto: MMAnytt

Claudio Silva skadad IGEN – tvingas hoppa av UFC: Moskva

✅ Återvände i Liverpool efter fyra års frånvaro - nu är brassen skadad igen ✅ Kommer från storslagen submissionvinst

Efter fyra års frånvaro på grund av skada återvände brassen Claudio Silva (12-1) i år på UFC Fight Night 130 i Liverpool där han besegrade fransmannen Nordine Taleb via submission i den första ronden. Det var en storslagen och väl behövd seger då Silvas skadefrånvaro fick hans familj att pressa honom mot att ge upp MMA.

Silva bokades inte alltför långt därefter för ett möte med Ramazan Emeev (17-3) på UFC Fight Night 136 i Ryssland nästa helg, men nu har både MMA Fighting och MMA Junkie rapporterat brassen som skadad. Enligt uppgifterna, som visserligen inte bekräftats av UFC eller fightern själv, har Silva dragit på sig en ryggskada och tvingats hoppa av matchen. Ingen ersättare har annonserats eller nämnts i dagsläget.

Silva har lyst med sin frånvaro, något som dämpat hans framgångar. Brassen har hittills tre raka segrar, bland annat över Leon Edwards. Emeev är också obesegrad i UFC med två raka segrar över Alberto Mina samt Sam Alvey.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...