CM Punk driver med Yoel Romero på Twitter efter hans kontroversiella segerintervju

Efter Yoel “Soldier of God” Romeros kontroversiella segerintervju, som följde vinsten mot Lyoto “The Dragon” Machida i helgens huvudmatch, driver nu WWE-veteranen och debuterande UFC-fightern Phil “CM Punk” Brooks med Romero på sin Twitter.

Efter Yoel Romeros (10-1) storslagna knockoutvinst över den före detta lätt tungviktsmästaren Lyoto Machida (22-7), i huvudmatchen på UFC FIght Night 70 som gick av stapeln i Miami i lördags, följde en kontroversiell segerintervju. Romero är som cuban spansktalande, och valde, trots bristande engelska att rikta några ord mot USA – där de flesta tolkade det som att han upprörde sig över legaliseringen av samkönade äktenskap. Romero hävdade dock senare att det hela var ett missförstånd.

WWE-stjärnan och debuterande UFC-fightern Phil Brooks (0-0), mest känd som CM Punk, tog nyligen till Twitter för att driva med Romero.

 

Kategorier
CM PunkNyheterSenaste NyttUFCYoel Romero

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara