Cody Garbrandt öppnar som favorit hos Ohmbet inför titelförsvaret mot TJ Dillashaw

Nu har oddsen släppts inför rivalmötet mellan Cody Garbrandt och TJ Dillashaw, där “No Love” öppnar som knapp favorit.

Just nu pågår inspelningarna för den 25:e säsongen av UFC:s realityserie The Ultimate Fighter, där den nykrönte bantamviktsmästaren Cody “No Love” Garbandt (11-0) coachar mot den tidigare titelhållaren och forne klubbkamraten TJ Dillashaw (14-3).

TUF 25-finalen avgörs sedan i Las Vegas den sjunde juli och det står även klart att Garbrandt kommer försvara bältet mot Dillashaw när säsongen är över, även om tid och plats ännu inte har offentliggjorts för titelmatchen.

Efter två dominanta vinster i rad har Dillashaw nu chansen att ta sig tillbaka till tronen. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Dillashaw nederlagstippad

Nu har finns oddsen inför det framemotsedda rivalmötet hos vår samarbetsparter Ohmbet.se, där Garbrandt öppnar som favoriten med oddset 1.73. Dillashaw är å andra sidan underdog och ger just nu 2.23 gånger pengarna.

Om du bettar en hundring på “No Love” får du alltså ut 173 kronor vid vinst, medan samma insats på Dillashaw ger 223 kronor om han skulle lyckas vinna tillbaka bältet.

 

Vem har du som vinnare – Garbrandt eller Dillashaw?

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Cody GarbrandtNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttTJ DillashawUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara