UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor har gjort sig känd för sitt självförtroende, och hur han förutspått avsluten i sina matcher. Dock fick han senast äta upp sina ord och Bougamza känner själv att han inte vill göra likadant.

Conor McGregor får finbesök i Las Vegas från fotbollsvärlden

Conor McGregor vs. Nate Diaz II går av stapeln den 20 augusti. Deras första möte sågs världen över och bland atleter har de samlat sig flera stora namn som fans. Cristiano Ronaldo passade på och besökte McGregor i Las Vegas nu i helgen.

Zlatan Ibrahimovic är alltså inte den enda stora MMA-supportern från fotbollen. Även en av hans rivaler bland världens främsta anfallare följer sporten med intresse. Frågan är om vi kommer få se mycket mer av den här typen av utbyten med de nya UFC-ägarna tack vare deras imponerande kontaktnät i den globala sportvärlden.

Ronaldos egna bild tog lite större utrymme i instagram flödet:

Great to see you bro!!???

Ett foto publicerat av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Med åtta timmar på nacken har bilderna fått 300 000 vs. 1.5 miljoner likes och frågan är om Conor McGregor (19-3) kan maximera tiden i det här rampljuset med en vinst i sin returmatch mot Nate Diaz (19-10). Häver han sig över det målet så kan nästa stora rekord kanske vara inom räckhåll:

Ja, första platsen på Forbes-listan då alltså!

Är det målet kanske ännu för ambitiöst för en ung kampsportare från Irland?

Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Metallica
  25 July 2016 at 10:21

  Coolt, vem vill inte leva sådär när man är ung?!

 • Headown
  25 July 2016 at 10:43

  Ronaldo got some tan, and abs!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  25 July 2016 at 11:42

  En kung besöker en annan mer än rätt

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...