Conor McGregor gäst hos Conan O’Brien – diskuterar Chad Mendes, Floyd Mayweather och tatueringar

Det är av allt att döma bara att vänja sig vid Conor McGregor då han inte verkar ha några som helst planer på att lämna rampljuset. 

Irländaren utmanar om UFC:s fjäderviktsbälte i huvudmatchen på UFC 189 nästa helg och har utöver det verkligen tagit sporten, USA och i viss mån även världen med storm. Conor McGregor (17-2) har en sällan skådad talang för att prata, mestadels om sig själv, och skapa intresse kring den egna personen.

Efter att fjäderviktsmästaren Jose Aldo (25-1) drog sig ur årets match mot McGregor på grund av en revbensskada ersattes brasilianaren omedelbart av Chad Mendes (17-2). En tuff match väntar sannolikt för både McGregor och Mendes som enligt irländaren hade gjort bäst i att tacka nej till matchen. Det berättade han då han nyligen gästade Conan O’Briens populära talkshow. Han gav även sin syn på boxningsmästaren Floyd Mayweather (49-0) och uppgav att han mer än gärna skulle vilja möta honom i boxningsringen.

McGregors väldigt egna tatueringar diskuterades även det och enligt 26-åringen har de ingen speciell betydelse. Han tycker helt enkelt om hur de ser ut.

Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Godless
  4 July 2015 at 12:46

  Haha, ibland (oftast nuförtiden) är han lite för mycket. Andra gånger, som här, är han en fröjd att höra. Underbar underhållning uppbackat av talets gåva och ett genuint självförtroende.

  • juelz
   4 July 2015 at 01:29

   Han håller ju tillbaka lite här då han inte kan bete sig hursomhelst hos Conan antagligen, han hade ju bara framstått som en pajas för sådana som inte vet vem han är. Håller med dig, gillar när han är mer chill som här.

  Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...