Dana White och Conor McGregor.

Conor McGregor har inte bråttom att boka sin nästa match: ”Be mig”

Efter Dana Whites tweet om att Eddie Alvarez försvarar sitt lättviktsbälte mot Khabib Nurmagomedov på UFC 205 istället för Conor McGregor svarade irländaren nyligen med ett eget tweet. 

UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor har gjort sig känd för sitt självförtroende, och hur han förutspått avsluten i sina matcher. Dock fick han senast äta upp sina ord och Bougamza känner själv att han inte vill göra likadant.

”Beg me”. Det är vad Conor McGregor (20-3) har att säga om titelmatchen i lättvikt som ser ut att äga rum på UFC 205 i New York den 19:e november mellan Eddie Alvarez (28-4) och Khabib Nurmagomedov (23-0). Dana White annonserade matchen på Twitter under gårdagen men McGregor som själv ryktades utmana Alvarez i Madison Square Garden fram tills VD:ns tweet verkar inte alltför berörd av det hela:

 

UFC 205 är mindre än två månader bort och saknar fortfarande en riktigt stor stjärna, även fast matchkortet såhär på förhand ser ut att bli ett fullpackat sådant. Att McGregor har en plats på UFC:s första gala i New York känns självskrivet och därmed är spekulationerna om vem irländaren möter i full fart – blir det Georges St. Pierre (25-2), ett tredje möte med Nate Diaz (19-11) eller returmatchen mot Jose Aldo (26-2)?

Vem vill ni se Conor McGregor mot på UFC 205?

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Conor McGregorDana WhiteEddie AlvarezKhabib NurmagomedovNyheterRyktenUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • Toks1
  21 september 2016 at 02:53

  Jose Aldo!!!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 september 2016 at 03:09

  Jag vill inte se honom knocka Aldo igen, jag gillar Aldo och vill att han ska glänsa lite i sin division, få money fights i superfights mot Pettis och Dominick Cruz eller få möta Holloway innan något av de andra fighterna blir aktuella. Jag hoppades lite på att Conor skulle lämna 145 och komma tillbaka om Aldo förlorar bältet mot antingen Holloway, Pettis eller en upcoming Dominick Cruz sen möta någon av dom om bältet. Nu kommer han istället bara bevisa att han är Aldos kryptonit och knocka honom igen tyvärr.

  GSP lär nog köra i Canada. Så det lär nog inte bli aktuellt med Conor vs GSP.

  En trilogi mot Diaz i 155 vore något att se fram emot men det är för tidigt för det.

  Så tyvärr Aldo blir knockad igen.

 • Metallica
  21 september 2016 at 06:00

  Allt är upplagt för GSP
  En ny ”can you see me now” kommer inom kort

 • Headown
  22 september 2016 at 11:14

  McGregor kommer att få möta Aldo, eller så blir det Alvarez tillslut iallafall.

 • Profilbild på jense
  Jens
  23 september 2016 at 01:09

  Connor va BROCK LESNAR

 • Svara