“Conor McGregor kollade på matchen mot Nate Diaz minst 20 gånger i omklädningsrummet”

Conor McGregor har av flera närstående personer beskrivits som fullkomligt “besatt” av Nate Diaz efter förlusten mot denne under UFC 196. Nu berättar hans manager att McGregor direkt efter matchen satt i sitt omklädningsrum och kollade på den “minst 20 gånger i sträck”. Besatt var ordet, sade Bull.

Enligt flera personer som står UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor nära ska han efter förlusten mot Nate Diaz under UFC 196 har blivit fullkomligt besatt av tanken på att få revansch mot den Stocktonfödde fightern. Detta har MMAnytt kunnat rapportera om tidigare. Huvudmatchen under UFC 196 den 5 mars markerade irländarens första förlust i UFC-karriären och det måste ha svidit rejält i skinnet hos “The Notorious” då det var han som övermodigt hade begärt att matchen mot Diaz skulle gå i weltervikt och sin vana trogen innan fighten hade häcklat sin motståndare å det grövsta. Slutet kom dock i den andra ronden när Diaz fångade McGregor i en stenhård rear-naked choke som tvingade honom att ge upp.

Att McGregor sedan dess knappt har kunnat tänka på något annat än att få revansch mot Diaz i weltervikt är något som kan intygas av flera personer. Han har även fått som han velat då deras returmatch kommer att toppa UFC 200. Nu spär McGregors manager Audie Attar på ryktena om att irländaren är besatt av Diaz genom att berätta vad som hände i hans omklädningsrum direkt efter förlustmatchen. McGregor ska enligt Attar ha suttit tillsammans med sin tränare John Kavanagh och tittat på matchen på sin smartphone. Om och om igen. Attar säger att McGregor kollade igenom fighten “minst 20 gånger i sträck”. Attar har bara ett ord för att beskriva McGregors fixering vid att få revansch mot Diaz. Besatt. Han är besatt av tanken, enligt MMA Fighting.

Vad säger ni läsare om detta? Är det verkligen nyttigt att vara så besatt av att få revansch som McGregor sägs vara?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
10 Kommentarer
 • TheUntitledSoul
  8 April 2016 at 08:43

  Ju fler gånger han tittar på den, desto fler gånger ser han ju hur nästa match kommer sluta.
  Kanske kan vara bra att förbereda sig mentalt på det..

  • Kenny Starfighter
   8 April 2016 at 09:59

   Går han inte in med tanken att han ska knocka Nate, så blir det en helt annan match.
   Tror dock Nate tar de i slutändan pga erfarenheten av vikt och fighter.

 • Barbafet
  8 April 2016 at 08:44

  “Besatthet” som det omnämns i artikeln är nog något som är ganska vanligt bland människor som är framstående i vad det än nu är, vare sig om det är MMA, golf, poker, musik. Det är det som gör att de vill lägga timme efter timme på att nöta för att verkligen bli bäst.

  • Steve Noname
   10 April 2016 at 08:02

   Inte så vanligt att de tittar på förluster om och om igen. Men det är här de kan analysera vad de måste göra för att vinna nästa gång. Många har svårt för detta typ Alex G.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  8 April 2016 at 08:57

  Mycket bra tecken. Det betyder att killen verkligen vill vinna och vara bäst. Han vill anta motgångarna och vinna över dom. Respekt! Många hade velat ta sin tid, gå andra fighter och efter fighten gråta över förlusten. Men han tog emot det som en man, inga ursäkter och jobbar hårdare.

 • Hiho
  8 April 2016 at 10:54

  eller försöker han skapa en image om att vara besatt. Ser verkligen inte hur han ska vinna en rematch, i alla scenarier förlorar han genom avslut. Det märktes att han inte kan ta stryk och på marken har han ingen chans alls. Medans Diaz är omöjlig att knocka.

  • HammarbyMMA
   8 April 2016 at 03:28

   Men han va ju redan stekt på marken av slagen??

 • sepenoob
  8 April 2016 at 01:45

  En viss GSP var ju rätt besatt också. Körde över både Serra och Hughes i returmatcherna. Tror Conor tar hem det den här gången.

 • Khim på stan
  8 April 2016 at 02:15

  Jag kommer lägga 1000kr på Conor…

 • Steve Noname
  10 April 2016 at 08:09

  Bara en vinnare gör detta. En vinnare försöker se vad som kan förbättras snarare än att bli nedstämd av det. En förlorare klarar inte av det och missar viktig information för fortsatt utveckling.

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
  Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
  Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
  J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
  Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
  Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...