De flesta tänker enbart på McGregors karatestil, men faktum är att hans gedigna boxningsbakgrund gör att han kan anpassa sig och växla fint mellan de olika stilarna och distanserna. Foto: Mazdak Cavian

Conor McGregor öppnar som favorit i matchen mot Jose Aldo

Den populära irländaren Conor McGregor ser ut att ha gjort nog för att övertyga oddsmakarna om att han vinner den obestridda titeln i UFCs fjäderviktsklass. 

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

De bittra rivalerna Conor McGregor och Jose Aldo var bokade för att mötas i en oerhört efterlängtad match på UFC 189. Knappt en månad innan galan skadade dock Aldo sig och tvingades dra sig ur matchen. Aldo ersattes av Chad Mendes och den obestridda titeln ersattes av en tillfällig sådan. McGregor dominerade matchen, bortsett från att han hamnade i bottenposition ett par gånger, och avslutade Mendes via knockout i den andra ronden.

Den nu ännu mer efterlängtade matchen mellan McGregor och Aldo kunde i veckan bokas för UFC 194 den tolfte december i Las Vegas. I samband med de nyheterna kunde ett antal bettingsidor presentera oddsen, och FOX Sports kunde nyligen meddela att McGregor öppnat som favorit i en match där den regerande mästaren ger två gånger pengarna.

Innan han tilldelades titelchans vann McGregor sina fem första matcher i UFC, alla utom en via knockout, alla utom en av de knockoutvinsterna i den första ronden. Irländaren har blivit en mycket populär fighter på kort tid och har sin personlighet och agerande utanför buren att tacka för nästan lika mycket som prestationerna innanför den.

Som mästare i UFC har Aldo hunnit försvara sin titel sju gånger, två av de försvaren har säkrats via knockout. Hans senaste titelförsvar var i returmatchen mot ovannämnda Mendes i en underhållande match som gick tiden tu och även hyllades av McGregor.

Anser ni att oddsen speglar matchbilden?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC

Svara