Dana White och Conor McGregor.

Conor McGregor redo och villig att möta Eddie Alvarez i New York

Man kan aldrig räkna ut Conor McGregor – trots rykten om att en match mellan Eddie Alvarez och Khabib Nurmagomedov endast är en underskrift från att färdigställas, är irländaren redo att kliva in mot lättviktsmästaren. 

Foto: Micha Forssberg

Foto: Micha Forssberg

Khabib eller Conor?

Khabib Nurmagomedov (23-0) ser äntligen ut att få sin chans på UFC-bältet då en underskrift från lättviktsmästaren Eddie Alvarez (28-4) sägs vara det enda som förhindrar matchen från att annonseras.

Ryssens återkomst mot Alvarez är tänkt att agera huvudattraktion på UFC 205 i New York den 19:e november men det ser ut som att det kan bli ändring på den saken. Mästaren ryktades först försvara sitt bälte mot Conor McGregor (20-3) under UFC:s första gala någonsin i Madison Square Garden. Detta föll igenom och Nurmagomedov tog irländarens plats.

Under gårdagens UFC Tonight rapporterade man att McGregor just nu är på sidlinjen med en benskada men sedan dess har flertalet rapporter hävdat det motsatta, att irländaren är redo och villig att utmana Eddie Alvarez på UFC 205. Källor nära MMAFighting.com säger att det är den enda matchen McGregor är villig att acceptera.

Som sagt så är inget klart just nu men det ser ut att bli antingen Nurmagomedov eller McGregor som möter Eddie Alvarez i Madison Square Garden. Vem hoppas ni på?

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Conor McGregorEddie AlvarezKhabib NurmagomedovNyheterRyktenUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • jörgen
  22 september 2016 at 11:04

  Conor vill vi ha!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  23 september 2016 at 12:50

  Conor är UFCs största stjärna, Conor är irländare vilket innebär många irländska fans, galan går i New York, News York har många irländare som bor där och det är UFC invigning i New York. Så vad kan vara bättre eller större än att just Conor får köra om ett nytt bälte i New York och vem vill Eddie helst möta?. Så från en buisness synvinkel är valet lätt. Från sportslig synvinkel så är valet också rätt så lätt. Conor vann över den fjärderankade lättviktaren i ett möte som gick i vältervikt. Det mötet vann han tack vare att den dåvarande lättviktsmästaren drog sig ur då fick Conor först rädda showen där han förlorade och sen rätta sitt misstag genom att vinna i vältervikt. Så han räddade showen och rättade till sitt misstag i 2 tillställningar som är med i topp 5 ppv rekord. Conor har förtjänat sin rätt att vara tillbaka i ruta ett och köra om bältet som han lovades från början. Han hade kunnat dra sig ur från att möta Nate första gången och vänta på sin chans istället men han räddade showen och rättade misstaget istället och han slog rekord i ppv och bjöd på en magisk fight som hela världen hyllade. Khabib däremot slog RDA 2 år sedan och mötte sedan whats his face och vann och whats his face är en fighter som gjorde ufc debut och har ett deltidsjobb. Khabib är inte riktigt värdig en titelfight. Men helt ärligt så har jag inget emot att Khabib får fighten. Men jag tycker att Conor är mer värdig speciellt med tanke på att RDA och Tony är ute ur bilden då de nu ska möta varandra snart.

 • Svara