Matchen började bra för McGregor, som tog hem den första ronden och fick Diaz att blöda en hel del från ögat. I den andra ronden prickades han dock av ett par smällar som skakade honom, innan han sedan hamnade på marken och blev utstrypt.

Conor McGregor säger till Nate Diaz att njuta medan det varar

Just nu tyder allt på att det kommer att bli en returmatch mellan Conor McGregor och Nate Diaz på UFC 200 i sommar och nu har McGregor satt igång med sitt trash-talk.

Conor McGregor (19-3) verkar redan förbereda sig för en returmatch mot Nate Diaz (20-10) senare i år. Han har inte sagt särskilt mycket efter förlusten men han verkar nu vara redo för returmatchen. Först gratulerade McGregor Diaz men satte igång med att pika honom.

It was a good knock. Enjoy it. We'll see the next time.

Ett foto publicerat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Returmatchen förväntas bli på UFC 200 i nybyggda T-Mobile Arena i Las Vegas den 9 juli. Ingenting har riktigt bekräftats än men enligt källor med kunskap om returmatchen har McGregor och Diaz gjort en muntlig överenskommelse, enligt Fox Sports. Dessutom har “Notorious” huvudtränare John Kavanagh sagt att matchen kommer att annonseras när som helst. Diaz har själv sagt att han är intresserad av en returmatch om det är vad UFC vill och om han får rätt summa pengar.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC
6 Kommentarer
 • Morgall
  25 March 2016 at 11:53

  Om inte Conor åker på en choke igen.. Då är inte fjäderviktsbältet värt mycket, även om den är i en annan viktklass.

  • Daniel Hunter
   26 March 2016 at 08:59

   Allvarligt talat. Ingen av dem här två killarna bryr sig om bad du eller andra tycker. Dem kommer tjäna sjukt mycket cash igen på den här marchen och det är vad som räknas.

   • Curt Johnson
    26 March 2016 at 09:24

    ..för man skriver ju här för att man räknar med att atleterna, särskilt de utländska, kommer att ta notis om det :=)

    • Morgall
     26 March 2016 at 09:25

     I 6 steg till siste person^^

   • Morgall
    26 March 2016 at 09:24

    Jo men så är det nog.

 • Hiho
  26 March 2016 at 10:38

  Tror folk glömmer att Conor hade blivit slagen till TKO om inte han själv gett upp och tagit ned diaz. Conor har verkligen ingen chans till vinst, speciellt inte mot en diaz som har tränat inför matchen. TKO/SUB enkelt för Diaz, och han lär älska det med tanke på lönen.

 • Svara