Matchen började bra för McGregor, som tog hem den första ronden och fick Diaz att blöda en hel del från ögat. I den andra ronden prickades han dock av ett par smällar som skakade honom, innan han sedan hamnade på marken och blev utstrypt.

Conor McGregor säger till Nate Diaz att njuta medan det varar

Just nu tyder allt på att det kommer att bli en returmatch mellan Conor McGregor och Nate Diaz på UFC 200 i sommar och nu har McGregor satt igång med sitt trash-talk.

Conor McGregor (19-3) verkar redan förbereda sig för en returmatch mot Nate Diaz (20-10) senare i år. Han har inte sagt särskilt mycket efter förlusten men han verkar nu vara redo för returmatchen. Först gratulerade McGregor Diaz men satte igång med att pika honom.

It was a good knock. Enjoy it. We'll see the next time.

Ett foto publicerat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Returmatchen förväntas bli på UFC 200 i nybyggda T-Mobile Arena i Las Vegas den 9 juli. Ingenting har riktigt bekräftats än men enligt källor med kunskap om returmatchen har McGregor och Diaz gjort en muntlig överenskommelse, enligt Fox Sports. Dessutom har “Notorious” huvudtränare John Kavanagh sagt att matchen kommer att annonseras när som helst. Diaz har själv sagt att han är intresserad av en returmatch om det är vad UFC vill och om han får rätt summa pengar.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...