Conor McGregor tillbaka för UFC 200 igen – eller är han verkligen det?

Superstjärnan och UFC-mästaren i fjädervikt Conor McGregor hävdade för några timmar sedan i ett uppmärksammat uttalande via Twitter att han är tillbaka på matchkortet för UFC 200 igen. Men den stora frågan är om McGregor verkligen är det. UFC har ännu inte bekräftat irländarens påstående.

MMAnytt kunde tidigare under morgonen avslöja den stora nyheten om att superstjärnan och tillika UFC:s mästare i fjädervikt Conor McGregor är tillbaka på matchkortet för UFC 200 igen. Detta efter att i en vecka ha legat i konflikt med organisationen angående hans medverkan i supergalan.

I tisdags meddelade McGregor i en kryptisk tweet att han tänkte gå i pension tidigt. Kort därefter meddelade UFC att man plockat bort honom från matchkortet för UFC 200 på grund av att irländaren inte ville avbryta sin träning på Island för att flyga till Las Vegas och medverka i den presskonferens som i fredags markerade starten av marknadsföringen av supergalan.

I torsdags publicerade “The Notorious” ett långt uttalande på sin officiella Facebooksida där han förklarade att han INTE var pensionerad och att han fortfarande ville fightas mot Nate Diaz under UFC 200, men ville slippa all promotion inför galan. UFC:s svar var att han fortfarande var struken från matchkortet.

Så kom ytterligare en tweet signerad McGregor i morse, där han trumpetade ut att han nu är tillbaka på kortet igen. Men frågan är hur mycket av sanning som ligger i det påståendet. Om man kollar på UFC:s officiella webbsida så ser verkligheten annorlunda ut.

Där står det “To be determined”, det vill säga att inga fighters är bokade för huvudmatchen ännu. “Vem i hela världen kan man lita på”, som det gamla proggbandet Hoola Bandoola Band sjöng på sin tid.

Är Conor McGregor verkligen tillbaka igen eller inte? Vad tror du?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  25 April 2016 at 10:44

  Time will tell

 • tojo77
  25 April 2016 at 01:27

  Hans tweet är ingen vidare stor nyhet om det alltihop var en blåsning. Troll-Conor. :D

 • tojo77
  25 April 2016 at 06:57

  Var en bluff enligt Dana.

 • Svara