Nate Diaz och Conor McGregor inför UFC 196. Foto: Mazdak Cavian

Conor McGregor tränar med BJJ-stjärnan Dillon Danis inför UFC 202

Conor McGregor har enligt de flesta som såg det senaste mötet en hel del saker att jobba på inför returmatchen mot Nate Diaz på UFC 202 i slutet av sommaren. Av den nya träningskamraten att döma gör han just det, då irländaren nuförtiden tränar med ett av världens bästa svartbälten i BJJ.

Matchen började bra för McGregor, som tog hem den första ronden och fick Diaz att blöda en hel del från ögat. I den andra ronden prickades han dock av ett par smällar som skakade honom, innan han sedan hamnade på marken och blev utstrypt.

McGregor försöker komma ikapp Nate Diaz 

På fötterna är Conor McGregor (19-3) en av UFC:s bästa och mest spektakulära fighters, kapabel till att knocka nästintill vemsomhelst. Bevisligen inte Nate Diaz (19-10) däremot som tog irländarens bästa slag senast de möttes för att sedan avsluta McGregor nästan omedelbart då matchen gick till mattan.

Inför returmatchen de två emellan på UFC 202 i Las Vegas den 20:e augusti har “Notorious” tagit åtgärder för att samma sak inte ska hända igen. Trots att två månader inte är i närheten av tillräcklig tid för att McGregor, som har ett brunbälte i Brasiliansk Jiu Jitsu men som enligt Diaz ligger på nivån av ett lilabälte, ska komma ikapp Diaz egenskaper på mattan gör han åtminstone sitt bästa. Straight Blast Gym har nämligen hämtat in Dillon Danis, ett 22-årigt svartbälte under legenden Marcelo Garcia som är ett av de hetaste namnen inom BJJ just nu.

Ido Portal Conor McGregor UFC The Ultimate Fighter Finale Weigh-in MMAnytt Photo Mazdak Cavian-17

What you gonna do

Medan Danis inte riktigt kan räknas till världseliten ännu knackar han på dörren och är redan ett namn att räkna med i de riktigt stora tävlingarna, exempelvis årets Worlds där han gjorde bra ifrån sig och vann ett par matcher i en väldigt tuff viktklass.

Så Nate Diaz, “what you gonna do?”

Great work today!! #Repost @dillondanis with @repostapp ??? what you gonna do.

Ett foto publicerat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BjjConor McGregorGrapplingNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Headown
  15 June 2016 at 11:18

  Det är helt rätt, det är det han behöver göra, att jobba på denna så viktiga aspekt av sporten. Som det står i artikeln så är 2 månader absolut ingenting för att försvara sig mot Diaz mycket kompetenta markspel. Det gäller för McGregor att undvika att hamna där till alla pris.

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Sveriges BMF: Vem borde Fernando Flores möta härnäst?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...