Conor McGregor utmanar Dennis Siver

Den populära irländske fjäderviktaren är knappast känd för att hålla sig från att säga vad han tänker, nu har han utmanat ”den tyska dvärgen”.

”The Notorious” Conor McGregor (16-2, #5 FW) sitter på en fyra matcher lång vinstsvit i UFC, tre av de segrarna via teknisk knockout i den första ronden. Hans tränare förväntar sig en framtida titelchans för ”The Notorious”, och McGregor har själv siktat in sig på titeln, dock verkar han vara öppen för att ta andra matcher.

Via Twitter kunde irländaren utmana tyske Dennis Siver (22-9, 1 NC, #10 FW), som senast var aktuell i Stockholm med en prestation som vann honom ”Fight of the Night”-bonusen.

”Someone grab that World Cup quick. @DennisSiver we whooped you pussies on home soil. Like Id whoop you on any soil you little German midget.”

Conor McGregor har knockat fighters som Marcus Brimage, Diego Brandao och senast Dustin Poirer, den enda som gått tiden ut med irländaren är Max Holloway.

Dennis Siver besegrade senast Charles Rosa via domslut, det var hans första seger sedan 2012 då en vinst över Manny Gamburyan förra sommaren ändrades till en No Contest efter att tysken testat positivt för otillåtna substanser.

Skulle ni vilja se en match mellan McGregor och Siver?

Kategorier
NyheterUFC
Profilbild på Sebastian Vendel-Martinez

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
21 Kommentarer
 • Vaettra
  15 oktober 2014 at 07:23

  Nej.

 • ChuteBoxe
  15 oktober 2014 at 07:26

  Enkelt motstånd? Utmana någon värdig istället. Är Siver ens högre rankad än Conor nu?

  • Profilbild på Arghada
   arghada
   15 oktober 2014 at 08:39

   Siver är rankad 10 och Conor 5, dock så tappade väl Siver ordentligt efter dopingen och Conor kan väl fortfarande anses något högt rankad trots vinst mot Poirier. Men det är smart av McGregor att plocka en striker med mindre räckvidd och försöka hålla sig på utsidan med sin funky striking stil. Siver visade i globen senast att han inte är någon rookie när det kommer till grappling och skulle nog kunna överraska Conor med en och annan nedtagning och kanske till och med hota med några lås på backen.

   • Robin Stjernström
    15 oktober 2014 at 01:11

    Jag kan ju dock meddela att Connor inte är någon duvunge på backen han heller, hans grappling som man inte sett mycket av är jävligt crisp, SBGi fighters är över lag väldigt bra grapplare. Så jag tror Siver hade haft stora problem med honom på backen :)

    • mirjitsu
     15 oktober 2014 at 05:55

     Ta inte detta fel nu, jag kritiserar dig inte eller något.
     Bara nyfiken på hur du sitter på den infon? :)

  • Profilbild på Lallarn
   Lallarn
   15 oktober 2014 at 10:54

   Tycker det är rätt att inte bara gå efter rankingen. Skulle alla bara vilja möta folk som är högre rankade än de själva skulle det inte bli några matcher alls.

   • ChuteBoxe
    15 oktober 2014 at 03:23

    Javisst. Det jag menar (tror) är att Connor verkar ta den lite enklare, kortare vägen till en titel med att ‘välja’ sina motståndare.

    Det kanske bara är jag, men en vinst över Siver säger inte mig mycket.

 • khosro pourjanaki
  15 oktober 2014 at 07:42

  ngn försöker ta den lätta vägen till titelfight. Men det är ganska så obvious att Dana White har sagt vem han ska utmana i fall Swanson får titelfighten next. Han vill inte sätta honom mot ngn brottare å riskera förlust som det som hände Pettis mot Guida.

 • HataPK
  15 oktober 2014 at 08:27

  Riktigt trött på Conors personangrepp. Du lär bli KO , snart.

 • Alefar
  15 oktober 2014 at 09:50

  Eftersom att alla i divisionens top 10 är uppbokade så har han ingen annan än Siver att möta. Å vill han hålla sig aktiva å tjäna pengar så får han möta Siver.
  Jag klagar inte över den matchen även om Conor förmodligen vinner lätt. Han är ju underhållande att se på innan, under å efter matchen. Så hoppas den blir av.

 • Fizzy
  15 oktober 2014 at 10:30

  haha siver komma vinna enkelt! Dags att börja spara och lägga allt på ett säkert bet

 • Profilbild på Lallarn
  Lallarn
  15 oktober 2014 at 10:52

  Har inte något emot att se denna fight. Skulle vilja påstå att Siver skulle vara den bäste brottaren som Conor mött i UFC och skulle således vara ett bra test för honom.

  • Venom
   15 oktober 2014 at 03:35

   Sant, Siver fick ju ner Cub ett par gånger och så jävla kompakt som han är lär han ta ner conor också

 • Patrik Andersson
  15 oktober 2014 at 11:35

  Ingen vill väl se den matchen?

 • PappaKeno
  15 oktober 2014 at 01:07

  niet!

 • Profilbild på Cigo
  Ciguno
  16 oktober 2014 at 03:46

  Men är det en utmaning då? Han sa att det kommer bli samma resultat som i fotbollen. Tror att han bara jävlas för att siver sa att conor inte skulle rankas så högt. Men den matchen skulle boosta sivers karriär, så han borde haka på mcg

 • Svara