Conor McGregor, en av UFC:s största stjärnor någonsin. Foto: Mazdak Cavian

Conor McGregor väljer in sig själv i UFC Hall of Fame

Conor McGregor har återigen gjort ett djärvt uttalande, denna gång på Twitter där han deklarerat att han väljer in sig själv i UFC Hall of Fame samtidigt som han förolämpar Fabricio Werdum för att ha dragit sig ur en fight på grund av en “öm tå”.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Conor McGregor (19-2) är lika känd för sina uttalanden som hans matcher i oktagonen och han verkar inte ha några planer på att sluta med det. Nu går McGregor ännu ett steg längre genom att välja in sig själv i UFC Hall of Fame.

Under måndagen har han gjort flera andra uttalanden, bland annat där han skickar en liten känga till tungviktsmästaren Fabricio Werdum (20-5-1) om hans avhopp från matchen mot Stipe Miocic (14-2) på grund av skador i ryggen och i en tå.

Werdum drog sig ur matchen dagen efter att hans motståndare, Cain Velasquez (13-2), hade dragit sig ur och senare ersatts av Miocic. McGregor ska möta Rafael dos Anjos (25-7) på UFC 196 i Las Vegas den 5 mars där han kan bli historisk genom att bli den förste som har titeln i två viktklasser samtidigt.

Börjar McGregor bli alldeles för kaxig eller kommer hans psykningar att fungera?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel
17 Kommentarer
 • Morgall
  1 February 2016 at 07:53

  Storhetsvansinne

 • Pat
  1 February 2016 at 08:04

  Hahaha fyfan va kung han är! Sitter här med bredaste leendet till följd av denna läsning, och tanken på att så många retar sönder sig på honom gör att mungiporna dessutom nästan spricker. Detta är underhållning! :)

  • Eric
   1 February 2016 at 08:19

   På vilket sätt är det underhållande, eller gör dig glad, att någon pratar bra om sig själv, alternativt provocerar eller förolämpar andra? Genuint nyfiken.

   • Pat
    1 February 2016 at 08:51

    Tycker att det är fascinerande att så många blir provocerade av CM eftersom det är bara snack och hans sätt att tjäna penngar. Jag det som ren underhållning och tar allt han säger med en klackspark. Dagen kommer när han förlorar och då får han upp allt ändå. Under tiden så är det väl bara att njuta och tacka för att han ensam tagit denna sport till en helt ny nivå av underhållning.

    • Eric
     1 February 2016 at 09:19

     Det är väl egentligen inte så konstigt att en del blir provocerade när en vuxen människa förolämpar folk till höger och vänster och beter sig som en pubertal tonåring med storhetsvansinne? Hela hans mentala spel handlar ju om att provocera och få reaktioner från folk, så det vore väldigt misslyckat om ingen blev det.

     Jag låter det inte påverka mig mer än att jag inte gillar honom och tycker det är en gnutta pinsamt, lite som att titta på Big Brother eller Paradise Hotel. Man sitter mest och facepalmar sig till det han säger. Hade han sagt lite fyndiga/roliga och intelligenta saker hade jag kunnat se en charm i det däremot, finns en del som varit bra på trashtalk. Då blir det underhållande, nu känns det mest bisarrt. Han är en fighter jag vill gilla däremot då han är såpass duktig och jag gillar hans fightingstil..

     Men, han skapar ju onekligen diskussioner! Se på oss ;)

     • El chapo
      1 February 2016 at 10:03

      Stanna under täcket när han pratar då. Hans ord är bara för 18+

     • MMAST
      1 February 2016 at 10:24

      Tror du menar fjortisar.

     • Eric
      1 February 2016 at 11:41

      Vad yrar du om? Det var, tyvärr, längesedan jag var nära 18 :) Det är ju just det jag inte uppskattar, en vuxen människa som beter sig som en tonåring. Men han får som sagt säga precis vad han vill, tror nog han klarar sig bra trots att många inte tycker om honom. Om inte annat får han tittare, en del vill se han vinna och andra vill se han förlora.

     • El chapo
      2 February 2016 at 06:53

      Folk som vill se han förlora är det folket som aldrig kommer röra samma pengar som honom. Jag har fått lära mig don’t hate appreciate. Dont hate the fighters hate the game

     • Eric
      2 February 2016 at 09:56

      Så för dig är det endast avundsjuka som får vissa personer att inte gilla andra och ingen ogillar någon med lägre inkomst än sig själv? Måste vara härligt med en så förenklad tillvaro. Han får för all del tjäna så mycket pengar han vill. Pengar är inte ett bekymmer.

     • Morgall
      1 February 2016 at 10:59

      Då bevisar det väl i att han gör rätt. Trots sina brister.

     • Pat
      1 February 2016 at 11:29

      Ja det är tur att alla inte har samma åsikt, vad tråkigt det hade varit :). Tycker det är helt fantastiskt att följa Conors framgångar men jag är lika spänd och förväntansfull över att se hur han tacklar ett nederlag :)

     • Eric
      1 February 2016 at 11:42

      Ja det blir intressant! Tror nog han tar det rätt bra ändå. Jag vill inte tro att han är så som han framstår, tror han skulle ta en förlust respektfullt och ödmjukt.

     • freddie
      2 February 2016 at 11:42

      Ja.om alla sket i han och krävde lite vuxen respekt skulle han inte vs nåt längre. Tycker han mest är som ett litet dampbarn som bara säger å skriker vafan han tänker utan hämningar

  • M Powah
   2 February 2016 at 05:59

   Jag håller med dig till fullo. Det var länge sen (om ens någonsin) jag hade så roligt åt en fajter som jag har åt Conor. Man vill ju typ se o höra minsta lilla pip snubben ger ifrån sig. :D

 • explore
  1 February 2016 at 08:34

  Säger bara: higher he climb harder he fall…

 • Viktor
  2 February 2016 at 11:49

  Alltså det som jag tycker är så fascinerande är att alla blir så sura på honom. Förstår inte människor att CM är ett geni på att tjäna pengar? Han gör ALLTING rätt för att ALLA vill se honom förlora, alternativt se hur långt han kan gå. Detta säljer PPV och ger honom sjukt mycket stålar. Säg att han har ett fönster om max 3-5 år innan han förlorar. Hur fasen ska man kunna bli multimiljonär om man går omkring som t.ex. RDA, Werdum, eller övriga champions. De är helyllekillar, som inte väcker något intresse förutom att de kanske är duktiga utövare. Här har vi CM som väcker så enormt intresse så att det är lite skit samma vem han möter. Plus att han är jävligt snabb i sina tankegångar, samt otroligt fina och roliga repliker.

 • Svara