Costa Philippou drar sig ur matchen med ‘Jacare’ på grund av skada

UFC on FX 8 har två veckor innan galan åkt på en skada då Ariel Helwani meddelade via Twitter att Costa Phillippou tvingats dra sig ur matchen med Ronaldo “Jacare” Souza på grund av ett jack ovanför ögat.

Philippou åkte på en förlust i sin UFC-debut mot Nick Catone men han har sedan dess vunnit fem raka matcher, senast mot Tim Boetsch via TKO. Matchen med Jacare var tänkt att agera galans delade huvudmatch och innebar en stor möjlighet för Philippou att ta sig närmare en titelchans.

Det är ännu inte klart om man kan få tag på en ny motståndare som vill möta den forne BJJ-världsmästaren på så kort varsel. Med andra ord så är det högst osäkert att vi får se Jacares efterlängtade UFC-debut UFC on FX 8.

UFC on FX 8 går av stapeln i Arena Jaragua i Santa Catarina, Brasilien den 18 maj. Huvudmatchen kommer att vara ett mellanviktsmöte mellan Vitor Belfort och förre Strikeforce-mästaren Luke Rockhold.

Uppdatering 15.15: Tatame har varit kontakt med Jacare som fortsätter träna på för fullt. Han kommer att acceptera vilken motståndare UFC än sätter mot honom.

Kategorier
UFC
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...