“Cowboy” Oliveira får italienskt motstånd på UFN 137

✅ Enligt uppgifter från MMA FNL har en ersättare funnits ✅ Möter "Semento" som gjorde succé i sin UFC-debut

Om mindre än en månad intar UFC Sao Paolo, Brasilien, med UFC Fight Night 137 – UFCs första gala i Brasilien sedan UFC 224 i maj. Hemmafavoriten Alex “Cowboy” Oliveira (18-5-1) var tänkt att möta Neil Magny på galan, men Magny kommer istället att möta Santiago PonzinibbioUFN 140 i november.

Nu, enligt uppgifter från MMA FNL, kommer italienaren Carlo “Semento” Pedersoli Jr. (11-1) at kliva in som ersättare.

Gick två matcher på en månad

Carlo Pedersoli Jr. Foto: Cage Warriors

Pedersoli Jr gjorde sig känd för många svenskar när han besegrade Nicolas DalbyCage Warriors 93 i Göteborg i april i år. Mindre än en månad senare fick han möjligheten att ersätta mot Brad ScottUFC Fight Night 130 i Liverpool – och vann än en gång på domslut i en ännu en underhållande tillställning. Italienaren har en spektakulär och explosiv fightingstil och har avslutat fem segrar redan i den första ronden.

Oliveira har tävlat i UFC i tre år och gick även huvudmatch på UFC Fight Night 83 mot Donald “Cowboy” Cerrone – men förlorade på submission. Sedan dess har Oliveira vunnit fem utav sina sju följande matcher inklusive segrar över Tim Means, Ryan LaFlare, och senast den forne UFC-mästaren Carlos Condit.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...