“Cyborg” och Nunes vill mötas i Superfight – oense om datum

✅ Både bantam- och fjäderviktsmästarinnorna vill mötas men det finns en viktig aspekt de inte kan komma överens om

Med tanke på att inga fjäderviktare i UFC lyckats komma nära på att besegra fjäderviktsmästarinnan Cris “Cyborg” Justinho (20-1) så har det mest logiska steget varit en “superfight” mot bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes (16-4).

RELATERAT: 

Damerna har båda två tydliggjort en önskan om att mötas, men trots det är ett möte mästarinnorna emellan svårt att fastställa. Nunes och Justinho kan nämligen inte komma överens om när de ska mötas. “Cyborg” vill gärna mötas på UFC 228 i september, medan Nunes vill göra upp med sin landsman på UFC 232 i december.

UFC 228 äger rum i Dallas, Texas den 8:e september medan UFC 232 kommer att gå av stapeln den 29:e september på T-Mobile Arena, även det evenemanget i Las Vegas.

Det fick “Cyborg” att vädja till andra kvinnliga fjäderviktare om en match tills hon och Nunes kan fastställa ett datum.

Sist Justinho var aktuell var i knockoutsegern över Yana KunitskayaUFC 222 i början på mars medan Nunes slog ut Raquel Pennington i den femte ronden i deras möte på UFC 224 den tolfte maj.

Varför tror du Nunes  inte vill mötas förrän december – och vem vinner superfighten?!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara