Då gör Jimmy Smith sin kommentatorsdebut i UFC

✅ Debuterar på PPV-gala - vem han arbetar med under kvällen ännu oklart.

I början av året stod det klart att Bellator-kommentatorn Jimmy Smith skrivit på för UFC, vilket han teasat om på JRE MMA Show. Smith har varit i Bellator sedan det grundades och har under hela tiden tagit emot mycket beröm från UFC-kommentatorn Joe Rogan.

Smith är även känd från programmen Fight Quest och American Ninja Warrior. Smith debuterade i UFC-rutan under UFC 220: Miocic vs. Ngannou, då han tillsammans med Rogan skapade hype kring huvudmatcherna i Boston. Nu är han inbokad att göra sin kommentatorsdebut i Perth, Australien.

Debuterar på UFC 221: Romero vs. Rockhold

Smith får nu chansen att visa vad han går för i Australien, då han följer med hela UFC-teamet till Perth för UFC 221: Romero vs. Rockhold den elfte februari i Perth Arena. I huvudmatchen möts den före detta mellanviktsmästaren Luke Rockhold monstret Yoel Romero, som ersatte den skadade mellanviktsmästaren Robert “Bobby Knuckles” Whittaker, som är på sidlinjen på grund av Stafylokocker som tagit sig hela vägen till de inre organen.

I den delade huvudmatchen möts veteranen Mark Hunt mot JUCO-brottaren Curtis Blaydes som bara har en enda förlust, mot Francis Ngannou.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...