Dan Hardy riktar skarp kritik mot Tyron Woodley: “Skämmer ut sig”

Dan Hardy gick hårt ut mot Tyron Woodley under – och efter – helgens titelmatch, som han menar var den “sämsta han någonsin sett”.

I lördagens huvudmatch ställdes welterviktsmästaren Tyron Woodley (17-3-1) mot Stephen “Wonderboy” Thompson (13-2-1) i ett returmöte.

Matchen var, likt den första, väldigt jämn och gick alla fem ronder. Dock blev det en oerhört passiv och rentav händelselös kamp, där det inte hände mycket innan de 20 sista sekunderna, då Woodley lyckades sänka Thompson och var nära att avsluta honom.

Det var lustigt nog mycket nära att titelmatchen återigen skulle sluta oavgjort, men i slutändan tilldelades “The Chosen One” denna gång ett omdiskuterat majoritetsdomslut.

Tyron Woodley och Stephen Thompson har nu gått tio ronder mot varandra. Bägge titelmatcherna slutade i majoritetsdomslut, men denna gång gavs vinsten till “The Chosen One”. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

“Woodley skämmer ut sig”

Under matchens gång var UFC-fightern och analytikern Dan Hardy (25-10, 1 NC) i full gång på Twitter, och gillade verkligen inte det han såg. “The Outlaw” riktade framförallt kritik mot mästaren.

“Sämsta titelmatchen någonsin”

När den femte och sista ronden väl var över kallade han det hela för welterviktens sämsta titelmatch någonsin.

Hardy menade även att han inte vill se de två mötas igen, då även Thompson alldeles för lite i hans ögon.

“Lätt att säga från utsidan”

När Woodley väl såg Hardys tweets drog han sig inte för att svara.

 

Vad tyckte ni om titelmatchen på UFC 209?

 

Omslagsbild: Vince Cachero

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dan HardyNyheterRekommenderatSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara