Dana White bekräftar UFC 100 med GSP vs Thiago Alves

ufc-100

Det närmar sig långamt, UFCs event nummer 100. Vi har suttit och fantiserat lite om hur matchkortet skulle se ut och har på vår fritid också photoshoppat ihop en fantastiskt vacker UFC 100-logga som UFC bör betala oss grova summor för att använda den i framtida reklam-turnéer. Om Dana White läser detta så kan han se loggan ovan och sen vill vi ha in ett bud. Minst 100 kr tycker jag den är värd, han kan få den för 75 om han slänger in en kebabrulle också.

Även fast vi skådar UFC 100 över horisonten så är snacket om UFC 97 på alla läppar just nu. Inte på grund av matchkortet utan snarare att QAC har fått mens. Dana White har i och med detta fått medverka i ett radioprogram i Montreal där de först diskuterar UFC 97 för att sedan vandra in en kort stund på UFC 100.

Dana berättar här att UFC 100 kommer att köras den 11 juli och hållas i Las Vegas. Det var tidigare rykten om att de skulle hålla galan i Denver där UFC höll sin första gala 1993 men så blir alltså inte fallet. Dana fortsätter att informera om att GSP kommer att hålla i huvudeventet på galan mot Thiago Alves.

Det var också tidigare rykten om att alla bälteshållare skulle gå matcher för att försvara sina bälten under galan. Denna storslagna tanke blev dock nerskjuten av Dana under radioprogrammet.

Och även om Dana inte tog upp det så finns det också vidare rykten om att Rashad Evans kommer hålla sitt första titelförsvar mot antingen Quinton “Rampage” Jackson eller Lyoto Machida. Även TUF-coacherna Dan Henderson ryktas gå sin match mot Michael Bisping på UFC 100 efter säsong 9 är över.

Kategorier
UFC
En kommentar

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...