Dana White om Fallon Fox-incidenten: “Det fanns inget att vinna för Mitrione genom att göra den intervjun”

Matt Mitrione hamnade i trubbel under gårdagen efter att han lagt en del kommentarer om den transexuella fightern Fallon Fox i en intervju med The MMA Hour. Mitrione hävdade att Fox var en “sociopatiskt äckligt missfoster” vilket gjorde att UFC reagerade starkt och stängde av hans kontrakt i väntan på en utredning.

Under kvällens presskonferens inför UFC on Fox 7 så var det mer att Mitrione ens genomfört intervjun som irriterade UFC:s VD Dana White än vad han faktiskt sa.

“It’s one of those thing, it’s just a pain in the ass,” säger White, transkriberat av MMAMania. “You know what I mean? First of all, he didn’t even need to be doing an interview. And I’m going to talk to these guys. The only time these guys need to be doing interviews is leading up to fights. It ended up being a nightmare for him.

What was the point of that interview? There’s no point in it. Now it’s causing him a bunch of headaches and problems for no reason whatsoever. He just fought and he wouldn’t fight again for another few months. And he is still over there enjoying himself in Sweden. What was the point of doing that interview? What was the upside to that interview? There was none. No upside.”

UFC kräver endast att fighters gör intervjuer när de har blivit bokade i en match för att göra PR för den kommande matchen. Men utöver det är det upp till fightern själv. Givetvis handlar alla intervjuer om att få ut sitt namn och synas, och många passar då på när chanser ges. Även om det inte handlar om en kommande match. Nu lyckades Mitrione förvisso säga en del olämpliga saker om en transexuell fighter, som satte honom i sticket. Men för honom själv så är det ändå mer PR.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
104 Kommentarer
 • Cecils Folks
  9 April 2013 at 10:36

  Alla i UFC ska härmed förstå att deras enda existensberättigande är att promota Danas galor och sen bara hålla käft (duglig Hitler-varning)

  • Wally Johnson
   10 April 2013 at 08:48

   Håller med dig, Dana´s hyckleri är larvigt. Verkar ju inte finnas några regler någonstans. Diaz försöker slå sin motståndare efter gongongen, cool. Daley slår Koscheck, avstängning. Rashad skämtar om våldtäkt, lugna bananer. Miguel Torres gör samma sak, hej då! Makes no fucking sense!

   Men… för er alla som sett TUF 10 så är det ganska uppenbart att “Meathead” är sin egen värsta fiende. Killen är en pajas i min åsikt. Han har egentligen allt för att bli en duktig fighter, förutom just psyket. Han har helt rätt i att tycka och tänka som han vill, men sättet han uttalade sig var förkastligt. Så ur ett rent PR-perspektiv så förstår jag att Dana måste ta tag i det.

   Så innan vi switchar över fokusen på Dana, så är det värt att komma ihåg att Mitrione är den som gjorde fel från början.

 • Jan Oglydogly
  9 April 2013 at 10:42

  Dana är så öppet falsk att det är fruktansvärt. Sonnen angriper hela Brasilien i en kampanj om att få den andra fighten mot Silva och när han väl fått den fortsätter killen för att tjäna pengar. Detta är helt ok eftersom det är Sonnen som driver in pengar till ufc. Matt gör ett påhopp (försöker absolut inte försvara någon) och blir av med kontraktet. Dvs ufc behöver nytt blod samt att Matt Mitrione måste ansetts som en inte tillräckligt vinstdrivande fighter, snyggare att sparka honom och verka vara mot diskriminering.

  • Nice
   9 April 2013 at 11:02

   exakt vad ja tänkte på! Chael snackar massa skit verkligen massa skit om folket och landet att man spyr och inget händer!
   Men så fort matt säger något sådant så blir det på det här viset!
   Dana white Donkey of the Week!

  • Sgt.242
   9 April 2013 at 11:16

   Nu måste vi väl ändå göra lite skillnad på Sonnens hype inför en titelfight och Mitriones uttalande om Fallon Fox.
   Det var väl inte så att någon egentligen trodde på det Sonnen sa? Det var ganska tydligt hype inför en stor match.
   Han fick en kram av Silva efter fighten med, hur sugen tror du fallon fox är på en kram med mitrione?
   Mitrione framstår som fullständigt ärlig och rak med vad han tycker och därför måste vi ta det han säger på allvar. Sonnens hype inför fighter är bara en show och därför behöver vi inte ta det han säger på allvar.
   Förstår du skillnaden?
   Jag förstår verkligen varför UFC har problem med att en av deras fighters säger något som Mitrione sagt, framför allt sättet han säger det på..

   • Nice
    9 April 2013 at 11:57

    Men att Chael kränker brasilianare med att dem fick nyligen Internet i landet och el i landet är väl lite för mycket? Silva kramade honom för att han är professionell, (Sportsmanship).
    Tycker det är dubbelmoral av dana white, det är absolut för hårt det dem gjort mot MAT!

    • tojo77
     10 April 2013 at 06:18

     Det är skillnad på att retas lite och att uttrycka avsky. Mata bussar med morötter och nyss fått internet är inte avsky. “Äckligt freak” däremot.

   • Jan Oglydogly
    10 April 2013 at 07:31

    Tycker personligen han gick alldeles för långt som förolämpar ett helt land och berättar för Brasilianare vilket outvecklat land de bor i. Såååååå nej jag förstår inte skillnaden.

 • Sugar Rush
  9 April 2013 at 10:53

  Vadå det fanns inget att vinna? Vad skulle han vinna exakt? Vad hände med yttrandefrihet. Mitrione uttalade bara SIN åsikt, det är vad HAN tycker.

  Är det inte USA som är ett fritt land? Då ska man väl kunna få yttra sina åsikter oavsett vad det är man tycker är rätt eller fel. Jag tycker det är fel av UFC att göra såhär bara för att dem inte håller med.

  • HighFour
   10 April 2013 at 07:44

   Gäller det alla ämnen? Hade det varit lika ok om han hade hyllat
   barnpornografi, nazism och folkmord? Så länge det är det man egentligen
   tycker och tänker så är det ju ok? Eller?
   Visst är det ett fånigt exempel, men det är i de extrema exemplen som poängen blir rätt jäkla uppenbar; UFC kan inte ha folk som uttrycker sig hur som helst, oavsett om det handlar om rasism, homofobi eller andra varianter av “hat”. Speciellt inte när de ständigt kämpar med att tvätta bort alla negativa associationer som fortfarande finns kopplade till sporten.

  • Logiskt
   10 April 2013 at 11:36

   Åsikter är huruvida man tycker det är okej eller inte att transvestiter tävlar i
   kvinnoklassen.

   Att kalla någon för ett sociopatiskt vidrigt missfoster som gör att det vänder sig i magen är ingen åsikt. Det är en personlig förolämpning.
   EXEMPEL:

   Att säga att Dana är en idiot som driver UFC som en diktatur är en åsikt.

   Att säga, Dana är ett flintskalligt äckel som är dum i huvudet är INTE en åsikt utan en förolämpning.

   • Filip Misfit Hedin
    11 April 2013 at 04:43

    I en total yttrandefrihet så skall det inte spela någon roll om man förolämpar personen man talar om.

    • Logiskt
     13 April 2013 at 09:55

     Men uppenbarligen strider ju det han sa inte mot lagen så det går ju underr yttrandefrihet.

     Men oavsett om det går under yttrandefrihet så behöver inte UFC acceptera det ändå. UFC är ingen myndighet. Det ligger inom avtalsfrihet.
     Matt har skrivit på ett avtal som säger att UCF har rätt att kicka honom om de vill.

     Men jag antar att du trodde att definitionen av yttrandefrihet är att man får säga vad som helst när som helst till vem som helst. Det har inget med yttrandefrihet att göra. Yttrandefrihet är rätten att göra sin åsikter hörda.

     Förolämpningar, förtal och hot räknas inte till yttrandefrihet.

 • PappaKeno
  9 April 2013 at 11:03

  När ska Dana bli avstängd? :)

 • Simon Granlund
  9 April 2013 at 11:21

  Vad äre för jävla larv. Han har helt rätt, onormalt beteende helt klart.

  btw någon som vad Matt menade att civilsnutar hade tänkt gripa honom? Han ser livsfarlig ut men räcker verkligen det?

  • PappaKeno
   9 April 2013 at 11:53

   Det var väl antagligen för det enda brottet som polisen älskar att ta “kändisar” för som besöker Sverige. Droger…

  • Jack J-Dawg Brandt
   10 April 2013 at 12:29

   Nej det räcker inte att se farlig ut men många poliser är inte över att hitta på någon bullshit brottsmisstanke för att få med en till stationen för lite piss-prov osv

 • MartinEriksson84
  9 April 2013 at 11:22

  Konstigt fokus från Dana. Det största felet av Mitrione var alltså att han ens öppnade käften… Låter nästan som att Dana visste att Meathead förr eller senare skulle klampa i klaveret med sin “ärlighet” (läs: dumhet).

  Det där Mitrione-minute var väl typ ett stående inslag i MMA Hour? Isf var det väl rätt självklart att Matt skulle snacka på showen oavsett om det var före eller efter en fight.

 • Kiltcalle
  10 April 2013 at 08:06

  Dana White, mannen som totalt saknar självinsikt. Hur mycket onödig dynga har inte han kastat ur sig genom åren.

 • SkinnyfatSthlm
  10 April 2013 at 11:22

  Vi lugnar oss lite för en stund. I min mening pekar avstängningen på att Meathead inte kommer att kickas. Tidigare när fighters har sagt “dumma” saker så har deras kontrakt blivit rivna och det har inte talats om en tillfällig avstängning om jag inte minns fel. En tillfällig avstängning precis efter en fight betyder i praktiken ingenting. Jag gissar på att UFC insåg detta och tänkte varför inte, och sedan välkomnar Meathead igen när allt lugnat sig. Ingen skada skedd!

  Om vi nu ska prata PR så tror jag att detta just höjer Meatheads PR-värde. Målgruppen som UFC riktar sig mot håller nog i det stora hela med Meathead och tycker han gjorde rätt till stor del. Det passar även in på hans tidigare image och skapar dessutom stort intresse kring hans namn. Jag tror att han vunnit på detta i det stora hela. Vi kommer snart se att han talar ut om det hela = mer PR. Det enda jag är överraskad över är att UFC:s PR-avdelning inte tvingat honom att lämna en officiell ursäkt än, men det kanske han har gjort?

 • Jack J-Dawg Brandt
  10 April 2013 at 12:32

  Ja du Dana, var det inte du som kallade någon “Faggot” på en jäkla presskonferens och har bett journalister “to fuck themselves” osv? Nog för att Matt betett sig lite dumt åt och gick onödigt hårt på Fallon men ser Dana inte hyckleriet bakom avstängningen?

 • Yazzman
  10 April 2013 at 03:56

  Intervjuer som MMA hour gör bara att fighters syns mer och blir mer kända, vilket i slutändan leder till mer tittare i ufc, kolla bara hur populär conor macgregor blev efter hans första intervju på MMA hour. Så att endast synas och göra intervjuer inför en match är inte alltid det ända bästa tillfället.

  Det PR som ufc gör nuförtiden är alltid nån trist trailer som de klistrar ihop på 2 min, nån fjantig statistik på hur hög procent takedown defence denna person har eller antal knockar och sen avsluta med några ord från en hypad joe rogan.

 • Simon Granlund
  10 April 2013 at 05:09

  Någon som vet om Fallon är den första bögen i MMA?

 • brigadiership alliterativeness beblain
  14 April 2013 at 11:17

  a great way to increase your blog’s…

  readability and organize your ideas. these elements allow readers to get a quick idea on what issues you are tackling in your blog posts.underline your links and use images at the start of the post. if you want people to read…

 • achroglobin brideknot bitulithic
  14 April 2013 at 11:56

  also a good wood. again, the white…

  wood rots off; it is the heartwood that lasts. if you have cedar, check the heartwood.the best trees to cut for posts are…fir locust locust posts last over 60 years locust lasting over 60 years eastern white cedar posts last 80…

 • fibre media converters
  16 April 2013 at 05:59

  sentence. google about , or tags on…

  the blog platform you are using and how you can efficiently use them to show relevant parts of your post. these are mostly seo tips for when writing a post. when it comes to search engine optimization, you are are good…

 • customized bobble heads
  16 April 2013 at 07:52

  will be at the same location on…

  the journey – and that’s ok. no matter where they are they will see that the content you develop will help them reach their goal. for example, the journey might be to acquire, restore, show, and win a “pre-1970 chevy corvette”…

 • www.swiat-mebli.info
  17 April 2013 at 12:01

  a rapport with editors, maintain contact lists…

  for experts i could interview and request inputs for across different publications and manage varied interests under one umbrella as a freelance professional.good writing habit #2 – i started reading blogs by top literary agents and writers i admired t…

 • solidne-ubezpieczenie.pl
  17 April 2013 at 08:10

  listed in the top search engines. google,…

  yahoo, and msn are responsible for so many people earning a full time income online.however, with the new rules in place, it is becoming increasingly difficult to get results with blog post writing. in fact, many people have just given up…

 • social anxiety causes
  18 April 2013 at 12:00

  are no other hosting costs involved. it…

  is perhaps even easier to use than wordpress initially but doesn’t have anywhere near the capabilities of wordpress. still, if you are just starting to blog, blogspot is probably the easiest place to start. if you are just looking for an…

 • her explanation
  18 April 2013 at 12:53

  client you are encouraged to closely inspect…

  your chosen copywriter’s portfolio and verify any testimonials provided.at the end of the day it is the business owner and not the copywriter who should have ultimate authority over the handling of a project. it is the client’s choice whether to…

 • กระดาษ, ร้านขายกระดาษ, จำหน่ายกระดาษ
  19 April 2013 at 07:00

  sponsors from various ad agencies or companies….

  you may restrict it to a certain amount of time with an agreed amount of money. of course, this goes both ways. both you and your client should be satisfied after the transaction. factors to consider are the types of ads,…

 • trainingpaintlessdentrepair.com
  19 April 2013 at 07:27

  for free. in case of many providers…

  of the websites for nonprofits if you sign a long term contract for web hosting of your website, everything else you will get for free. nowadays when it is so easy to get a nonprofit website you really have no excuses…

 • orange county seo
  20 April 2013 at 06:10

  the system will give you an address…

  in line with the title of your website.simplicity of use: submitting to the blog is easy. you can even change the appearance of the blog quickly. this is all carried out by blogger’s dashboard. if you have multiple weblog with blogger,…

 • paintlessdentrepaircalifornia.com
  20 April 2013 at 11:02

  can help you audience to visualize the…

  topic of discussion that you want to cover. you can either create your own short video or get the html code and embed it into your post. you tube is a great resource for this, but always make sure that you…

 • Nashville dentist
  20 April 2013 at 09:07

  their questions or solve their problems? be…

  polite and give advice and then post those topics on your own blog.after you have been helping people a few times then and only then may you be welcomed to put your link to your blog. you don’t want to start…

 • Selling music on the internet
  22 April 2013 at 05:58

  work are half of the writing process.if…

  you lay out these five skills of effective writing for your teenagers, they will have a broad, but specific view of how to tackle the process of learning to write well. with the current situation in the seo field it is…

 • Orlando tax lawyers
  22 April 2013 at 10:31

  work and some parts that you must…

  do.the parts that you must do will be required for progress to the next part of your study, especially in longer courses, such as phds. these include the initial literature review and yearly progression reports. but don’t think of these as…

 • NelNet Student Loans
  23 April 2013 at 09:28

  eyes) work just fine. however, consider the…

  difference between those “external vendors” you mentioned, versus those “eternal” parties you directed.and how about the “manger” (rather than the “manager”) who directed your efforts? enough said.one trick that works even for professional writ…

 • Wiedza i edukacja
  23 April 2013 at 12:40

  get that back. i know that sometimes…

  even my webhost is fixing a database issue and they will delete something without me having to do anything. so even if you think you’re perfect and you never make a mistake you might delete something and it’s better safe than…

 • Zobacz, polecam!
  23 April 2013 at 03:28

  the characters without you telling him, then…

  you need to work on your character development.overemphasis: a sure sign of a self-published book is the use of overemphasis. by overemphasis, i mean a string of capitalized, italicized, or bold words, or words in quotation marks. for example:”the cas…

 • paintlesstoolsonline.com
  25 April 2013 at 06:10

  how many unique visits you are getting,…

  how much time a visitor spends on your site, how targeted is your traffic, etc. – everything is to be considered.some blogs may do well with pay-per-click (ppc) ads like google adsense while others may earn better with cost per acquisition…

 • free stuff by mail
  26 April 2013 at 07:58

  time to sit down and write the…

  information peacefully and cool-headedly. besides, there are many people who are pretty good with ideas, but when it comes to putting them into words they feel they cannot possibly proceed further with it. and such incidents occur all the time. therefo…

 • Superior Auto Institute
  26 April 2013 at 08:40

  can easily make your shake at home…

  with readily available supplements and save your limbs.the ingredients in the best post workout supplement would be:1. whey protein 2. creatine 3. dextrosenow many people think they should be making their post workout shakes with milk, this is false. m…

 • www.warszawa.semstar.pl
  26 April 2013 at 07:51

  creative output that brings me a sense…

  of purpose.. and i truly enjoy it.â  blogging has helped me define my area of expertise much clearer and my posts are becoming more and more content rich as i grow with my blog.why blog to brand yourself when you start…

 • best Colorado mesothelioma lawyer
  26 April 2013 at 10:22

  something you definitely want to develop.there are…

  lots of things that you have to think about when you are just starting out with your blog. probably one of the worst things is to believe everything you read in sales letters about internet marketing. if you are not turned…

 • Georgia attorney mesothelioma
  27 April 2013 at 02:38

  squidoo these sites offer content which other…

  people have written and can give you ideas to help you with our own blog.8. re-submissions. do not submit a lens twice or copy and paste a blog from another blog site to get quick lens these will not rank well…

 • Orlando brick paving companies reviews
  27 April 2013 at 03:15

  everyone – even in your chosen niche…

  – is a potential reader. that likely is not the case, and if it is you are probably focusing too broadly. you want to be able to clearly identify your readers. so much so that when creating content for your blog…

 • map printing
  28 April 2013 at 02:25

  in order to get website traffic, to…

  find that your site no longer exists. choosing the software from the outset, prevents any upset. only you will make the decisions on what happens to your blog, by deciding on its content.the best software allows you to create, maintain and…

 • You can see it here
  28 April 2013 at 08:42

  it meets a deep need to always…

  be connected, but always being connected has problems also.in summary texting is the new way of communicating and the fact that our children have the ability to create a new language and communicate is an indication of the adaptability and innate…

 • www.streetarticles.com
  28 April 2013 at 05:18

  facts.comparison and contrast essays are also emphasized…

  in an english composition class. many courses will ask students to form comparisons and recognize differences when writing about similar yet separate entities. literary analyses, frequently assigned by english classes, often make use of the compare/con…

 • guzze.info
  30 April 2013 at 07:56

  of managing content and putting it online….

  it is designed for people who haven’t been to university and studied computer programming for four years. the number of widgets now available for easy insertion into a blog number in their thousands. the thing that most new wordpress bloggers next…

 • Movers
  1 May 2013 at 04:16

  you are truly looking for in terms…

  of search engine ranking and readership.so don’t listen to the experts. simply try out a handful of blogging services and blog programs and find the one you like the best. the one that “fits you” is the one to use. bloggers…

 • quit smoking tips
  1 May 2013 at 02:55

  the contents present in it. thus, it…

  is necessary to include high-quality articles in the websites to attract the readers. writing articles for a blog or a website is different from writing for magazines or books. there are several steps to create good articles that attract the readers.1)…

 • demi moore cirugias esteticas
  1 May 2013 at 03:33

  to fit within the parameters of the…

  network you are using. learn to do that, and your online writing skills may soon be in high demand. ever wonder why two different people can tell the same story but leave you feeling differently about it? as we all know,…

 • generic viagra uk reviews
  3 May 2013 at 12:22

  type, it eats up on your typing…

  pace. so try to “type blind”.be aware of your mistakestypos are not an uncommon thing to happen especially if you are in a real hurry. you need to be aware of the particular mistakes you make. the most common mistakes are…

 • import from china
  3 May 2013 at 04:39

  same time, they ought to pass around…

  business tones.iii) avoid infusing personal information into the blog body.iv) make sure that volumes of writings by other bloggers and writers are read thoroughly to accustom one with popular writing styles and to develop presentation skills. inculcat…

 • dewalt workwear
  4 May 2013 at 07:14

  topic inside and out. research all the…

  information on your chosen niche and practice writing about it. in fact, knowledge is the key to your success online. without a proper understanding of your niche topic, you’ll never develop the writing skills necessary for successful article writing….

 • application making software
  4 May 2013 at 11:44

  but since not everyone will be interested…

  or confident enough to share their thoughts, you should incorporate a poll section into the sidebar. this will give you a very good idea of how many people are interested in the topics you write about, as well as the questions…

 • sales management training courses
  4 May 2013 at 03:07

  site. you have to make sure that…

  every piece of information that you put on your site is true and accurate to the best of your knowledge. it is also important to include examples that people can relate to in a positive way. examples make your blog relatable…

 • estate agents hamilton
  4 May 2013 at 06:03

  get to the point quickly. by making…

  use of these tips, you’ll be sure to receive a better critique on your next written piece. blogging is one of the best ways to grow your business and drive a lot of traffic. people spend hours on blogs reading posts…

 • sell house no agent fees
  6 May 2013 at 10:16

  you learn how to leverage these pillar…

  articles. every day millions of people are searching for information online. as a blogger, this can be very beneficial. having the proper blog post writing techniques will ensure that you are not kicked to the curb by your competition. if you…

 • Idol Lash
  6 May 2013 at 05:38

  to spread the word about your new…

  post. surely your target audience will appreciate a well written blog post with interviews and examples.5. another tip would be to leave out any advertising. lets say that a new visitor decides to read your post. however, this visitor is upset…

 • birkenstock soldes
  7 May 2013 at 01:17

  hard questions and you welcome dialogue even…

  if it’s negative, because you understand that your sincerity enables the creation of trust. and trust is the key upon which customer relationships are built.passion – about industry trends and how they affect your customersknowledge is the key. it’s …

 • internet business ideas
  7 May 2013 at 02:52

  have the chance to use images. even…

  if your post is a rather dull block of text, designed for a speciality audience, you can use simple images of quote marks to make the text catch the eye.an image that highlights a particular quote is also useful because it…

 • click
  7 May 2013 at 09:14

  on the machine your reader is using.how…

  easy is it to read the font?once we have taken a look at the above chart and seen if our chosen font is one that is widely available we next have to consider how easy that font will be to read….

 • paintless dent removal
  7 May 2013 at 10:35

  to invest a lot of time just…

  for writing? then become an online writer, and make money by writing to others.you can also write an ebook about a topic you know about a lot. it’s a great way to make passive income. however, for this method you should…

 • car accident lawyer denver
  8 May 2013 at 02:50

  changes.know what you want/ write some targetsthis…

  ones important because without a map you’ll never know where you’re heading. write some target to help you. do you want to build it and sell in a year, is going to be a full-time income, how many visitors a month…

 • กระดาษ
  8 May 2013 at 08:42

  of confusion”: this is another reason why…

  your blog maybe hiding behind the scenes you need to make sure you have a category section & a tag cloud this makes it easier for your readers to click on topics & keywords they are interested in & if you…

 • siegajpozdrowie.pl
  9 May 2013 at 09:14

  name with the blogger blog, but the…

  website name will be yourblogname.blogspot.com rather than yourblogname.com.ownership: you will never really own your blogger blog as the data files and content are hosted on blogger’s server.wordpress stands out as the other well-liked platform for b…

 • winning lottery numbers mega millions
  9 May 2013 at 10:46

  of traffic to your client’s website when…

  someone types in a keyword in google. website owners want writers who can create quality articles with backlinks to their website. since marketers don’t want to sit down for hours at a time to churn out dozens of articles, they will…

 • www.oregonheat.org – Colon Therapy
  9 May 2013 at 11:44

  your blog posts, write naturally and don’t…

  obsess over keyword density. use short sentences and subheadings to keep your text scannable. write compelling titles that accurately reflect what you discuss in your article. try out different ways of structuring your paragraphs and sentences.before y…

 • belly dance in san diego
  11 May 2013 at 12:48

  are looking for an opportunity to write…

  professional posts about any topic imaginable. while many of these writers advertise themselves on popular websites, many business owners have come to rely on the services provided by article marketing companies. this way, the business owner simply pro…

 • branco Greenbo
  13 May 2013 at 10:42

  suffer from chronic joint pain. it also…

  contains essential oils that can lubricate dry joints for added agility.recovery labs recovery cream. don’t go to bed feeling all the sore and aching muscles and joints in your body. use this cream to soothe the aches and pains away so…

 • secured
  13 May 2013 at 10:53

  and desires of their readers. doing this…

  is a huge mistake. don’t fall for this trap! make sure that you know exactly what people want to read. go to the relevant blogs and forums in your niche that are discussing the hottest topics. in fact, you want to…

 • miracle garcinia cambogia
  14 May 2013 at 01:19

  posts without paying the poster. why would…

  they post if they didn’t get paid? it’s because they are letting them have a link to their own website. it’s a great way to promote your website. if you have your own blog, you can guest post on other blogs…

 • garcinia cambogia extract
  14 May 2013 at 09:34

  expresses that. even if you are the…

  “wallflower” type, if you think about it, you make a contribution that is valuable. you might be the person who is putting out all the office “fires.” that translates to more than being a team player and can be stated in…

 • pure garcinia cambogia
  14 May 2013 at 05:28

  literature is not likely to win creditability…

  and hence loose the battle long before it starts. it is acceptable to interlace a few events that did occur with those that did not and come up with something unique. there are well-known writers who have mastered the art of…

 • www.getpaintlessdentrepair.com
  15 May 2013 at 10:49

  advertising. some businesses like their articles to…

  be concise, informative and full of knowledge for the readers whereas some like it to be in sales-style, after all, marketing is a sales strategy. why integrate social marketing and email?many business owners, managers, and marketing mavens fail to uti…

 • Gym in Michigan
  15 May 2013 at 11:49

  another option before they make an important…

  decision for them this is good. a lot of people join blogs to debate anyways so join other blogs and let the debate begin. leave your signature everywhere you go! promote! promote! promote! to be a good writer you need to…

 • furniture walls
  17 May 2013 at 10:51

  use of social media for network marketing…

  is particularly effective if you choose to have a colour theme and a design on your social media which is also repeated in the website itself. keep using the social networks to talk to your interested clients, and you will find…

 • WikiTravel Rotterdam
  17 May 2013 at 09:52

  will want to visit your blog and…

  if they do they will leave because you have nothing good to offer. sometimes it can be hard to write good content. one of the best ways to find good ideas to write about is to steal them. this may sound…

 • same love lyrics
  18 May 2013 at 09:13

  to write in order to successfully move…

  forward in their academic career. whether it is a pass from grade school to middle school or from one college year to the next, a student must master writing skills if he or she plans to succeed academically or professionally. this…

 • despacho abogados malaga
  19 May 2013 at 07:40

  of your answers, offering a conclusion. take…

  a simple step back to basics, leaving only the most important parts of your article body.2. use common words and shorter sentences – one of the most valued article writing skills is the ability to create an easy to follow and…

 • Read More
  19 May 2013 at 10:06

  tech is same as in any other…

  graduation course, which is minimum 50% marks in 10th and 12th grade. but, there is one more thing which is to be considered as well and that is the marks in subjects such as physics, chemistry and mathematics, as a student…

 • weight loss motivation
  20 May 2013 at 06:24

  on these blogs are your targets as…

  well. sign up with various related blogs and post expert comments. participate in forum discussions and provide useful input. entice visitors with your expertise. most importantly, post the link of your blog in the dialogue box so that the enticed visi…

 • www.paintlessdentrepaironline.com
  20 May 2013 at 08:44

  facts.comparison and contrast essays are also emphasized…

  in an english composition class. many courses will ask students to form comparisons and recognize differences when writing about similar yet separate entities. literary analyses, frequently assigned by english classes, often make use of the compare/con…

 • green coffee bean extract for weight loss
  21 May 2013 at 04:33

  a novel that “didn’t happen the revised…

  way when it really happened the other way.” editors then have to remind authors that the editing suggestion was due to a problem caused by the scene as it’s written–and that theirs is a work of fiction. at times i’m afraid…

 • kredīts ar sabojātu kredītvēsturi
  21 May 2013 at 08:18

  you can write great guest posts regularly…

  for several different sites.but for that to happen you need to establish a relationship with the site. site owners/editors may not grant you another guest posting slot if you just road off into the sunset, holding several of their readers under…

 • business ideas for women
  26 May 2013 at 02:28

  than 3-4 fonts on any one page….

  don’t change the font in mid sentence unless you have a very good reason. sans serif for online, serif for print. monospace for typewriter and code script and fantasy for accents only. if you are new to blogging you are probably…

 • pdr classes for dent repair
  26 May 2013 at 07:28

  previously. content writing and personal crisis! ah,…

  this can be the worst combination ever. sounds very familiar, doesn’t it?our professional life is sandwiched between personal agonies and crises; bad break ups, divorces, loss of loved ones and so on. bad phase in personal lives undoubtedly takes a to…

 • how to text women you like
  26 May 2013 at 11:12

  book in europe. please note that my…

  work is copyrighted.” the publisher and you will negotiate once the publisher decides to publish your book. offering terms upfront is like going to an employer and telling him how much you want to be paid before the job interview. stressing…

 • atlanta web designer
  27 May 2013 at 11:16

  you off? then have a rant blog….

  just offload it onto your readers. no, they won’t mind at all. in fact many people love hearing other people’s rants. nothing makes for an interesting blog than lashing out. it’s true, ‘misery loves company’. you’ll find many of your readers…

 • lawyer ratings
  27 May 2013 at 11:44

  so how can you set about trying…

  to find fame without it costing you a dime?be the one who is captured doing something outrageous by a youtuber. that crazy behavior can be either spontaneous, or carefully planned and executed in a place where there are a lot of…

 • www.treeremovalwoodstockga.com
  27 May 2013 at 11:51

  learn from your failures and mistakes? then…

  become an affiliate marketer, and promote products and services online.making money as an affiliate marketer is not simple, but it is possible. if you know how to do it, you can make a good passive income very quickly.become a blogger do…

 • paid online surveys
  28 May 2013 at 05:42

  blogs by date, label and author, interactive…

  share buttons for facebook, twitter, and, of course, google +. and if you’re publishing a great deal of images, different viewing options such as magazine, where large images are attractively displayed with text, are available. other pluses: link the …

 • best paintless dent repair training online
  28 May 2013 at 07:17

  it good or diabetics also.in between picking…

  up my prescription and home i went to the health food store and bought one of the brands several women had mentioned. when i got home i immediately put one teaspoon in a glass of water. i did that every two…

 • tree trimming atlanta ga
  28 May 2013 at 10:33

  article directories, content is indexed by search…

  engine spiders fairly quickly. so, if you have titles and articles that include relevant keywords and phrases, you will see an increase in your search engine ranking. that means, more people finding their way to your articles and then your blog!as…

 • victoria secret
  28 May 2013 at 11:46

  blog, and you’re using a tool provided…

  by your blog platform for free, that you already have. you just have to put it to action.take action, join blog groups, give them your feeds. together we will turn the tide on the niche marketer and get our readers back!…

 • pdr training
  29 May 2013 at 01:11

  less experienced writer. the quality of the…

  text won’t be the highest but for your purposes it could work well. you will have to tweak and correct it but lower quality saves you a bit of money when you are already a wiz at seo.if you are not…

 • http://dentrepairhelp.com
  29 May 2013 at 03:17

  concise format with the option of gaining…

  additional information from additional sources if wanted. it is the best of all worlds for the reader.how to gather curated content for your blog.in order to use curated information on your website, it takes a lot of preliminary work and a…

 • aliso viejo patch pdr training
  29 May 2013 at 08:15

  numbers meaning more traffic.like pagerank, it isn’t…

  always an accurate measure of how much traffic a site gets. but if you’ve got a low alexa ranking or a high pagerank, you can be pretty sure your guest blog post will get seen.quality and relevancewhat’s really more important than…

 • lenovo ideapad s10 3t driver xp
  29 May 2013 at 09:49

  post. depending on how a person’s rss…

  feed is setup, they can read your entire blog post without even having to visit your blog to get the information. but more often than not, they will click through to your blog. here’s the last way to get free traffic…

 • paintless dent removal school
  30 May 2013 at 11:37

  make updating your blog easy. pay attention…

  to the comments that your subscribers post. you never know when a comment or question could lead to a new and interesting blog topic that you can use.make sure that you include plenty of graphics along with text on your blogs….

 • Svara

  bet365
  Speltips: UFC Vegas 56  Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


  Söndag | 00:00 | UFC
  1.58 - 2.40
  Till Bethard!
  1000kr insättningsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC Vegas 5612
  Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
  Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
  Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
  Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
  Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
  Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
  UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

  Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                   
  UFCODDSSPELBOLAG
  Glover Teixeira2.70
  Jiri Procházka1.50
  Valentina Shevchenko1.12
  Taila Santos6.50
  Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...