Dana White: “Håll käften Floyd Mayweather och gå en match mot Manny Pacquiao”

I veckans “Presidential adress”, som i grund och botten är ett inslag i UFC Tonight där de placerar UFCs VD Dana White vid en backdrop och ger honom en mikrofon, något som påminner en del om “What Grinds My Gears” med Peter Griffin.

Denna vecka gick han lös på vad den obesegrade boxaren Floyd Mayweather Jr gjort under den senaste tiden. Han ska tydligen ha sagt en hel del rasistiska kommentarer mot den asiatiska basketbollspelaren Jeremy Lin, men sedan när det har behandlats så går han över till en lite mer intressant del för boxningsfans.

Det är dags att sätta ihop matchen mellan Mayweather och hans största rival Manny Pacquiao (54-3-2). De har försökt att sätta ihop den matchen ett par gånger tidigare, men på grund av hutlösa löner och krav på OS-dopingkontroller så har matchen aldrig kunnat genomföras. Många trodde att det hela skulle gå igenom i vår innan Mayweather skickas till fängelse i 90 dagar på grund av misshandel mot sin fru, men han fick skjuta på sin fängelsedom för att kunna gå en match innan.

Så den 5 maj kommer han att möta Miguel Cotto (37-2) i en match för WBA-titeln, för att sedan direkt skriva in sig i fängelset.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC
33 Kommentarer

Svara