Dana White håller Floyd Mayweather som favorit över Manny Pacquiao

UFC:s VD Dana White har länge varit ett stort fan av boxning så det är naturligt att han också har en åsikt kring hur helgens stora boxningsdrabbning mellan Floyd Mayweather och Manny Pacquiao och White tror mer på Mayweather.

Till helgen är det dags för den största boxningsmatchen på en lång tid. Vissa hävdar att mötet mellan de båda legenderna Floyd Mayweather och Manny Pacquiao är så viktigt för själva sporten att mötet rent av var nödvändigt att ske. Dana White ska för eventet till och med vara med och liveblogga tillsammans med journalisten Kevin Iole så att han är insatt är inte att överdriva. Även om White, som de flesta fans, hellre hade sett fighten för några år sedan så är han taggad över att få se vem av de två som kan titulera sig som sin generations bästa boxare.

Han säger till Fox Sports att han tror att matchen kommer bli riktigt underhållande fastän han tror att Pacquiaos chanser att vinna försvinner efter den fjärde ronden: “As the fight gets closer, I like Floyd in this fight. I liked Manny six years ago but this will be a fun fight. This will be an exciting fight. Manny’s got to knock him out in the first four rounds”. Håller ni med White eller tror ni att “PacMan” kan vinna även om matchen blir mer utdragen?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara