Dana White om Nick Diaz prestation i återkomsten: “Såg fantastisk ut!”

✔ UFC-bossen hyllar publikfavoriten "Han såg jäkligt bra ut"

Publikfavoriten Nick Diaz återvände i helgen med en prestation som kritiserats av många – men inte av UFC:s vd Dana White.

Det var i en speciell femrondersmatch på UFC 266 där Diaz återvände efter över sex års frånvaro för en returmatch mot Robbie Lawler. Herrarna möttes hela sjutton år sedan, då Diaz vann via spektakulär knockout men det var en helt annan matchbild i den andra gången.

Den nu 38 år gamla Diaz var märkbart långsam och såg ut att vara ringrostig. Han hade sina stunder mot slutet av den första ronden samt början av den andra, men Lawler var den som pressade framåt samt den som gjorde mest skada.

Efter att ha träffat med en grov spark mot kroppen fick Lawler in ett hårt slag som sänkte Diaz. Lawler följde inte till marken varpå Diaz valde att inte resa på sig – vilket tvingade domaren till att stoppa matchen.HETAST JUST NU


“Killen har mycket hjärta”

Många fans och medier var kritiska gällande Diaz form och prestation efter matchen. White sticker dock ut med sin åsikt, då han inte enbart tyckte att Diaz prestation var godkänd, men till och med “fantastisk”.

– Jag tyckte Nick Diaz såg fantastisk ut med tanke på sin långa frånvaro, sade White på presskonferensen efter veckans Dana White Contender Series.

När han tillfrågades om huruvida fansen kommer förvänta sig att se Diaz gå ytterligare en UFC-match var White osäker men samtidigt något positiv.

– Jag vet inte men han såg jäkligt bra ut, fortsatte White. Killen har mycket hjärta.

Helgens match var Diaz första sedan januari 2015. Han var avstängd i fem år under mycket av tiden han var borta från buren för att ha testat positivt för marijuana.

Numera har de flesta idrottskommissioner sänkt straffen för marijuana – till viss del på grund av kritikstormen som skedde till följd av Diaz orimligt långa avstängning. Det ändrar dock inte faktumet att han förlorade flera år av sin karriär till följd av en avstängning för ett ämna som fighters sällan längre straffas för.

Håller du med Dana White om Nick Diaz prestation?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteNick DiazSenaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...