Dana White reagerar på Fedor Emelianenkos insats mot Fabio Maldonado på EFN 50

I fredags gick Fedor Emelianenko sin andra match sedan återkomsten i vintras och den som troligtvis var mest intresserad av ryssens insats var Dana White vars reaktion på matchresultatet publicerades på Twitter.

Fedor Emelianenkos vinst mot Fabio Maldonado på EFN 50 i fredags var minst sagt kontroversiell. Många som såg matchen ifrågasatte faktumet att matchen gick tiden ut då ryssen såg minst sagt ranglig ut ett flertal gånger under ronderna. Att Maldonado sedan gick och förlorade på domslut var även något han själv kritiserade kort efter matchen.

Hur som helst höll sig matchen i det starka strålkastarljuset då det skulle bli ryssens stora chans att bevisa varför han fortfarande förtjänar att räknas till en av de bästa i världen. Men uppvisningen gick inte riktigt enligt planerna och Emelianenkos prestation imponerade minst sagt inte och den mest besvikna åskådaren kan ha varit UFC-presidenten Dana White.ESPN-reportern Brett Okamoto avslöjar nämligen på Twitter vad White svarade på frågan om hans åsikter av matchen;

White har varit ute efter att kontraktera Emelianenko i många, många år och ryssen har blivit lite av UFC:s vita val som de aldrig lyckas fånga. Senast försökte de genom att lova ryssen en omedelbar titelchans mot den dåvarande tungviktsmästaren Brock Lesnar, som passande nog är på väg tillbaka till oktagonen på UFC 200 redan nästa månad. Vem vet, kanske blir mötet Lesnar vs Emelianenko återigen aktuellt efter storgalan den 9:e juli.

UFC har tidigare försökt locka Emelianenko med en omedelbar titelchans mot Brock Lesnar.

UFC har tidigare försökt locka Emelianenko med en omedelbar titelchans mot Brock Lesnar.

 

Vad tror du, kommer UFC försöka kontraktera Fedor igen? Tycker du att mötet mellan Emelianenko och Lesnar skulle vara intressant att se i UFC?

Kategorier
Brock LesnarDana WhiteFedor EmelianenkoSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
8 Kommentarer
 • Viktor
  19 June 2016 at 03:07

  Alltså jag fattar inte denna artikel… För det första är den sjukt lång för att bygga på ett ;P För det andra reagerar han inte på matchen utan om han fortfarande intresserad av att signa Fedor. För det tredje, “den mest besvikna kan ha varit UFC- presidenten Dana White”. Eeeh va?

  • DiRafe
   19 June 2016 at 06:39

   Fullständigt inkompetenta människor som driver sidan, så är det tyvärr.

   • atnek
    19 June 2016 at 07:03

    Dom som jobbar på Mmanytt är Aftonbladets rejects.. Allegedly..

 • walkofknockout
  19 June 2016 at 06:39

  Vilseledande

 • Picknickname
  19 June 2016 at 10:46

  Vart är Dana’s reaktion och svar på frågan? Det var väl Helle poängen med artikeln?

  • Jon Jonen Engqvist
   19 June 2016 at 11:11

   Smileyn är själva reaktionen… lite vagt..

 • Headown
  20 June 2016 at 01:31

  Min reaktion på kommentatorn som arbetade. “?”

 • Wally Johnson
  20 June 2016 at 11:29

  Läggmatch deluxe.

 • Svara