Dana White: “Returmatchen Holm vs Rousey blir den största i UFC:s historia”

Dana White ser verkligen fram emot en kommande returmatch mellan den regerande bantammästarinnan Holly Holm och Ronda Rousey. Han använder sig av ord och uttryck som “den största fighten någonsin i UFC:s historia” när han talar om matchen, som dock ännu inte är bokad.

UFC-presidenten Dana White är lika entusiastisk som vanligt när han talar om en framtida match som ännu inte finns mer än på papperet. Fighten han talar om är en returmatch mellan den nuvarande bantammästarinnan Holly Holm och hennes företrädare på tronen, Ronda Rousey. Det är, enligt White, en match som har potential att kunna bli “den största fighten någonsin i UFC:s historia”. Han räknar med att om nu bara Holm lyckas detronisera Miesha Tate, när de två amazonerna möts i oktagonen under UFC 196 den 5 mars, så kommer den efterlängtade returmatchen att bli verklighet någon gång i slutet av detta år.

Det är i en intervju med podcasten Jalen & Jacoby Today som White talar sig varm för denna match. Ett returmöte mellan de bägge damerna har varit på tal ända sedan UFC 193, när Holm knockade Rousey och tog mästarbältet från henne, men har av olika anledningar ännu inte blivit verklighet. White brukar låta engagerad när han talar om kommande matcher, men denna gång kanske hans entusiasm kan vara berättigad. Holm vs Rousey 2 skulle med all säkerhet kunna locka en rekordpublik.

Vilka förväntningar har du på ett eventuellt kommande returmöte mellan Holm och Rousey?

https://youtu.be/3dgolq5jdAc

Kategorier
Dana WhiteHolly HolmNyheterPodcastRonda RouseySenaste NyttUFCVideoZuffa

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...