Ronda Rousey. Foto: MMAnytt

Dana White: “Ronda Rousey är redo att slåss igen i slutet av det här året”

Alla fans av Ronda Rousey kan börja se framtiden an med tillförsikt nu. UFC:s president Dana White åt middag med Rousey häromkvällen och berättade efteråt att den före detta bantammästarinnan är redo att slåss igen. Enligt White kommer hon att göra comeback som fighter i slutet av det här året.

Den före detta UFC-mästarinnan i kvinnlig bantamvikt, Ronda Rousey, har hållit sig på långt avstånd från oktagonen sedan UFC 193 i november förra året, då hon förlorade sitt mästarbälte på knockout mot Holly Holm. Sedan dess har Rousey varit väldigt sparsam med sina offentliga framträdanden. Hon har synts på avklädda modellbilder i Sports Magazine och gästat Ellen DeGeneres talkshow där hon under tårar berättade om depressionen och självmordstankarna hon drabbades av efter att ha förlorat sin titel. Dessutom gjorde “Rowdy” tidigare i år ett tillfälligt inhopp som programledare för TV-programmet Saturday Night Live. Men annars har hon inte synts i offentlighetens strålkastarljus.

Drömmen om att avsluta sin UFC-karriär som obesegrad gick i kras i samma ögonblick som Holms vänsterspark träffade Rouseys huvud och sänkte henne. Rousey-fans över hela världen har sedan dess bara gått och väntat och hoppats på att hon ska återvända till oktagonen igen för att återta sin förlorade titel, men än så länge lyser den där comebacken med sin totala frånvaro. Diverse filmplaner sägs vara den huvudsakliga anledningen till detta.

Nu berättar UFC-presidenten Dana White att Rousey kommer att återvända som fighter i slutet av det här året. Detta framkom när White åt middag med Rousey häromkvällen. Senast i november eller december är hon tillbaka igen, enligt White.

Vad tror ni läsare om detta? Vem vill ni helst se att att Ronda Rousey möter i sin comeback? Miesha Tate, Holly Holm eller någon annan?

Kategorier
Dana WhiteHolly HolmMiesha TateNyheterRonda RouseySenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Johan
  3 April 2016 at 11:50

  Läste detta för 2 dagar sedan på Fox Sports. Längtar som fan till/om hon kommer tillbaka

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...