Dana White till Eddie Alvarez: “Let´s talk”

I huvudmatchen under nattens Bellator 76, vars slut man kan se ovan, gjorde lättviktaren Eddie Alvarez ett rejält avtryck i samband med att han gjorde sin sista match på sitt nuvarande kontrakt med Bellator. Det var en bra match för både Alvarez och hans motståndare Patricky “Pitbull” Freire men när huvudsparken satt var det utropstecknet på en av årets bästa matcher.

Alvarez är en av de få högt rankade lättviktarna som inte tävlar för ZUFFA, som äger både UFC och Strikeforce, men det kan det bli ändring på utifrån det UFCs vd Dana White skrev via twitter tidigare idag.

Tiden får utvisa vem som kommer att vinna kontraktskriget om ALvarez, för med den senaste vinsten och hans långa framgångsrika karriär är han hetare än på mycket länge.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorUFC
5 Kommentarer
 • anders
  13 October 2012 at 08:59

  “Med den senaste vinsten och hans långa framgångsrika karriär är han hetare än på mycket länge”. Kom igen, Alvarez har varit stekhet hela tiden. UFC snacket har ju surrat kring honom oavbrutet ända sedan han blev champ i Bellator. Bara en liten setback mot Chandler i en av de bästa fighterna någonsin!

 • John Jompa Dottemar
  13 October 2012 at 10:04

  Edide Alvarez och Ben askren, dom som enligt mig förtjänar kliva in i ufc

  • Jesper Hansson
   14 October 2012 at 12:02

   Askren skulle bli totalt slaktad om han fick möta någon med ett okej takedown defense.. hans standup håller riktigt låg nivå.

  • Lego
   14 October 2012 at 12:02

   Tycker inte Ben Askren är vidare spännande att se, men Eddie ser jag gärna. Sen finns det givetvis fler än bara dom. Supertalangen Eduardo Dantas tex hoppas jag se oftare än ett titelförsvar en gång om året.

  • toelock
   14 October 2012 at 02:13

   Vilken bra idé, Askren och Fitch kan ju mötas, årets match. :)

  Svara