Dana White tvingas överge sin flip-telefon och uppgradera till iPhone

Dana White har i flera år haft en flip-telefon, som han vägrat att göra sig av med. Nu tvingas han dock byta telefonen till en iPhone på grund av stämningen mot UFC.

Dana White må vara en av de mest förmögna männen inom MMA. Men en ny telefon är ingenting han tänkt lägga pengar eller tid på att skaffa. Man har kunnat se White hålla i sin flip-telefon på presskonferenser och andra officiella sammanhang och han har tidigare sagt hur han håller telefonen kär:

I love the flip phone, I baby this thing like it’s a kid. If I drop it, I act like I just dropped my baby.

Men enligt Joe Rogan som i sin podcast berättar ska White ha tvingats överge telefonen på grund av den anmälan som gjorts mot UFC. Stämningen som gjorts av före detta UFC-fighters m.fl. anklagar UFC för att monopolisera sporten MMA genom att medvetet köpa upp andra MMA-organisationer kan de styra en större del av marknaden. Den nya telefonen hjälper, enligt Rogan försvaret att kartlägga och följa Whites kommunikation för att motbevisa anklagelserna:

He has an iPhone now. They make him use the iPhone because he’s under some investigation so they have to be able to track all of his shit because they’re getting sued. There’s a bunch of shit going on.

Rogan fortsätter med att berätta att White vid olika tillfällen kommit fram till honom för att visa häftiga funktioner som telefonen kan göra:

Dana White came up to me Saturday night after the fights, pulls over his iPhone, and said watch this,

Exakt vad White har velat visa Rogan avslöjar han dock inte.

Kategorier
Dana WhiteNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Jonte14
  10 September 2015 at 05:01

  Lovisa, jättebra skrivet om en inte så matnyttig nyhet.. Men om hela artikeln ska handla om vad Joe sa på sin podcast kan du väl ändå lyssna på hela?
  Det Dana visade Joe på sin iphone var ju klippet från Beyonce’s spelning med Ronda citaten vilket Joe berättar i samma jävla podcast.

  Helt obegripligt att jag ens kommenterar det här om nåt så fånigt men hela artikeln är löjlig. Vad är det jag får veta när jag läser den? Absolut ingenting..

 • Kenny Starfighter
  11 September 2015 at 07:28

  Han har även sagt i nån vlogg förut att han köper upp flip telefoner så fort han ser dom pga att batteri tiden är så mkt bättre på dom när de kommer till rena samtal, men han har även haft en iphone förr.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...