Dana White utmanar Gegard Mousasi till en match på Twitter: “Twitter-förvirring slår till igen”

Ibland missförstår man helt enkelt varandra, i synnerhet när det handlar om medium såsom Twitter. Ett alldeles utmärkt exempel är då UFC:s mellanviktare Gegard Mousasi trodde att VD Dana White utmanade holländaren till en match. Godhjärtad som alltid avböjde han till att kliva in i buren mot chefen för att kort därefter få sin önskan igenom om ett framträdande under UFC:s nästa resa till Japan. 

Gegard Mousasi (37-5) börjar på allvar utmärka sig som en kraft att räkna med i UFC:s mellanviktsklass. Med två imponerande vinster i rad hoppas holländaren på att nästa match äger rum under organisationens uppkommande resa till Japan. Trots att man i dagsläget endast bokat en match för galan ser det verkligen ut att bli en häftig tillställning då det blir tungviktarna Josh Barnett (33-7) och Nelson (20-11) som gör upp framför de respektfulla japanerna i slutet av september.

Mousasi uttryckte som sagt sin önskan om att gå match under galan på Twitter varpå Dana White gav ett något förvirrande svar på densamma. Hur skulle en match de två emellan sluta? Även fast svaret är ganska uppenbart får vi förhoppningsvis aldrig se hur White skulle klara sig mot holländaren.. Hursomhelst, ta del av den komiska konversationen nedan.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Pitbyll
  20 May 2015 at 05:42

  Det skulle ha sålt

 • NikLuk
  20 May 2015 at 05:54

  Gegard är en skön lirare :)

 • Kenny Starfighter
  21 May 2015 at 06:25

  Frågan e bara, vem ska Gegard möta? Bisping kanske?

  • jorra
   21 May 2015 at 11:39

   Nice match-up, annars Thales Leites.

  • Cyberzerk2 .
   21 May 2015 at 01:04

   Tror Gegard hade dominerat Bisping vid ett eventuellt möte.

  Svara