Foto: Vince Cachero / MMAnytt.se

Daniel Cormier: “Anthony Johnson har snott min fightingstil”

Daniel Cormier har mottagit mycket kritik av fans efter att ha postat en bild på honom och Anthony Johnson och hävdat att “Rumble” kopierat hans fightingstil. 

122_Anthony_Johnson_vs_Daniel_Cormier.0.0

Daniel Cormier (18-2) jobbar hårt för att få till en returmatch mot Anthony Johnson (22-5) härnäst. Tidigare har UFC:s lätt tungviktsmästare hävdat att Johnson inte slår så hårt som folk tror och garanterat att han kommer knocka honom om det möts igen.

Under dagen kom Cormier med ännu ett försök till trash talk då han postade en bild på Instagram från “Rumbles” match mot Jimi Manuwa (15-2) för ett år sedan och “D.C:s” titelförsvar mot Alexander Gustafsson (17-4) på UFC 192, och påstod att Johnson “kopierat” hans fightingstil:


Anthony Johnson är välkänd för sin KO-kraft och för att främst förlita sig på sin striking i matcher, även fast han har en bakgrund som brottare. Cormier har å sin sida gjort sig känd som en av sportens främsta brottare och brottades innan MMA-karriären i OS.

D.C har mottagit mycket kritik på sociala medier för tilltaget som många anser är ett dåligt försök till trash talk från mästaren. Många använde exemplet från mötet mellan Cormier och Anderson Silva (33-8) på UFC 200 där brasilianaren kom in i matchen på ett par dagars notis och ändå var nära att avsluta mästaren med en kroppsspark i tredje ronden. Innan dess hade Cormier tagit ner och hållit Silva nere i stort sett hela matchen.

Vad tycker ni om Cormiers påstående om att Anthony Johnson kopierat hans fightingstil?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Anthony JohnsonDaniel CormierNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...