Stephen "Wonderboy" Thompson (vänster) och Darren "The Gorilla" Till höger). Foto: Sebastian Vendel-Martinez/MMAnytt

Darren Till öppen för rematch mot “Wonderboy”: “Är inte den som nekar en fight”

✅Om UFC kräver det så kommer den obesegrade engelska stjärnan att än en gång göra upp med den tvåfaldige titelutmanaren

Det har varit relativt tyst kring den obesegrade engelsmannen Darren Till (17-0-1) som nu sitter på fyra raka segrar i UFC. Han briljerade i sitt senaste framträdande som skedde på UFC Fight Night 130 i brittens hemstad Liverpool, där han tog sig an den tvåfaldige titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson (14-3-1) i en femrondersmatch som gick tiden ut.

Det var en väldigt jämn match, där Till stod för den enda solklara rondvinsten med en sänkning av motståndaren i den femte. Poängdomarna valde i slutändan att tilldela Till vinsten, trots att många MMA-medier såg Thompson som vinnare.

Nu har Till öppnat upp om framtida planer, och om UFC vill se en mer avgörande insats mot “Wonderboy” så är britten beredd på att leverera, något han meddelade via sitt management.

“If a rematch with Thompson is what the UFC want me to do, I’ll do the rematch. If he wants another fight, it’ll be the different this time. I’ll be much stronger. If he wants it, he can have it.

“I’m not one for turning down a fight – especially not a rematch.”

Med ett obesegrat matchfacit, två matchbonusar och en skrällknockout över den rutinerade veteranen Donald ”Cowboy” Cerrone tog Till UFC med storm. Efter den storslagna segern över Cerrone tilldelades han matchen mot “Wonderboy”, dock är hans nära framtid oklar. Enligt källor till MMAnytt finns det indikationer på att Till möter Kamaru Usman på en framtida gala i Las Vegas – men det är inget som är bekräftat i dagsläget.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...