Dave Meltzer: “UFC har startat hemlig budgivning, säljer till högsta bud”

Trots att Dana White har dementerat alla rykten om att UFC ska säljas så fortsätter ryktena om detta att spridas.

Den senaste tiden har rykten florerat om att Zuffa, LLC planerar att sälja UFC. Dana White har flera gånger dementerat dessa rykten men har samtidigt avslöjat att UFC håller på med någon form av förhandling som kommer att stärka varumärket internationellt.

Dave Meltzer på Wrestling Observer har fått tag på nya detaljer om den eventuella försäljningen i dagens avsnitt av Wrestling Observer Radio och förhandlingarna är mycket hemliga.

“It’s a sealed, secret, bidding process. So, whoever is involved, they’re gonna bid and whoever comes up with the high offer is gonna get it. It’s for the company. That’s the deal. I don’t know the dates the bids are gonna be revealed but that’s the process they’re going through.”

Meltzer fortsätter med att säga det som Joe Rogan redan har sagt, att han kommer att lämna UFC vid försäljning och nämner att Rogan är trött på att resa och att varken han eller White var på plats på UFC 198.

“It’s all gonna change real soon. I don’t know if it’s for the better. Probably not, is my guess.”

Foto: Mazdak Cavian

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC
4 Kommentarer
 • tojo77
  20 May 2016 at 01:02

  Spekulationer. Eller jag menar förstås att jag hört att det är Conor McG och Money Mayweather som ryktas lägga högsta budet. Eller det kan ha varit Påven också.

  • Morgall
   20 May 2016 at 07:30

   Mark cuban kanske, han har ju en koppling till MMA.

 • Johan
  20 May 2016 at 02:03

  Har tyvärr en känsla det blir försäljning. Passar på nu när Reebok-dealen är en nagel i ögat och Bellator är på frammarsch. Läge att lösa ut den feta fallskärmen för Dana och Fertittas..

 • Toks1
  20 May 2016 at 10:47

  Jag lyssnar en hel del på TheMMA beat och när jag lyssnar på deras resonnemang låter det ganska rimligt med att dem kan vilja casha ut (ORDENTLIGT) efter många år galet mycket arbete. Att t.ex. Dana White står upp kan jag tycka är imponerande. Dem borde vara helt slut.

 • Svara