David Bielkheden vs. Diego Sanchez nedgraderat

Chris LebenDen tidigare ryktade matchen Alessio Sakara mot Chris Leben som har sagts ska äga rum i UFC 82 har idag officiellt annonserats ut av UFC. Galan kommer äga rum den första mars på Nationwide Arena i Columbus, Ohio. Nattens huvudattraktion är middleweight mästaren Anderson Silva som ska gå en match mot Dan Henderson.

Problemet med Skara vs Leben är att dessa två nu blivit lovade TV-tid vilket då innebär att svensken David Bielkheden vs Diego Sanchez har blivit nedgraderade till en preliminär match. Denna blir sänd ifall det finns tid över och är tillräckligt intressant i jämförelse med dom fyra andra oteleviserade matcherna.

Otroligt tråkigt tyckte jag, det känns spontant som att Bielkheden mot Sanchez är en mycket mer intressant match än Sakara mot Leben. Jag är lite lätt partisk dock. Det ska ändå bli intressant att se om Diego Sanchez och Josh Koscheck kommer lyckas hålla sams när dom ska fightas på samma gala. Koscheck var den första som gav Sanchez en förlust i sin statistik på UFC69 förra året och sen tryckte upp det i ansiktet på honom genom att skrika “Ninteeeeeen and ONE!” efter vinsten.

Fightcardet för UFC82:

Huvudkortet (Ska sändas)

Preliminära kortet (Kanske sänds)

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...