Johnson bjöd på en av sina mest imponerande prestationer hittills med en TKO-vinst i den första ronden.

Deltagarna från The Ultimate Fighter 24 är avslöjade + 2 stjärnspäckade finalmatcher

I den tjugofjärde säsongen av The Ultimate Fighter är det dags för fjäderviktarna att slå sig fram till ett kontrakt med UFC. Inte nog med det, finalen kommer även att avslutas med att vinnaren av säsongen får gå en match mot den regerande mästaren Demetrious Johnson.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I den nya säsongen av tv-programmet The Ultimate Fighter får vi på nytt följa med en grupp av slagskämpar i deras kamp om ett UFC-kontrakt.

Nytt för den här säsongen är att vinnaren kommer få gå en match mot fjäderviktsmästaren Demetrious “Mighty Mouse” Johnson (27 – 2).

De sexton deltagarna är nu avslöjade och som väntat är det fighters ifrån hela världen som dessutom alla är mästare i sina respektive organisationer.

Gamla UFC-fighters bland deltagarna

Ibland många namn hittar man bland annat två gamla UFC-fighters: Damacio “The Angel of Death” Page och Tim Elliot. Page slogs i WEC fram tills att det blev uppköpt av UFC och han förlorade tre raka emot Brian BowlesBrad Pickett och Alex Caceres innan han blev frisläppt från organisationen.

Elliot gjorde sin debut under UFC on Fox: Diaz vs. Miller där han förlorade mot John Dodson. Efter två vinster efter det genomled han tre raka förluster mot bland annat Joseph Benavidez och Ali Bagautinov.

Går av stapeln i Las Vegas

Den tjugofjärde säsongen kommer som vanligt att utspela sig i Las Vegas och körs igång i september via sändningar på FOX Sports 1. Finalen kommer utspela sig den 3 december och galan kommer även ha med en toppmatch mellan två tidigare utmanare om bältet: Joseph Benavidez (24 – 4) och Henry Cejudo (10 – 1) som även kommer agera som tränare åt åtta slagskämpar var.

UFC 197 Henry Cejudo MMAnytt.se UFC weigh-in 2016-04-21 las vegas nevada mgm PHOTO MAZDAK CAVIAN_-27

OS-guldmedaljören Henry Cejudo slåss mot Joseph Benavidez. Foto: Mazdak Cavian

Både Benavidez och OS-guldmedaljören Cejudo har lidit förluster mot Johnson och en vinst skulle eventuellt ge dem en ny chans.

Benavidez enda förluster är mot Dominick Cruz och Demetrious Johnson medan Cejudo fick se sitt rekord på tio raka vinster krossat under den första ronden i UFC 197.

Fjäderviktsklassen har sett tunn ut sedan Johnson sopat mattan med de allra största namnen och det är fler som hoppas på att TUF 24 kommer producera flera intressanta namn som kan röra om lite i den nuvarande rankingen.

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttUFC

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
13 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  20 July 2016 at 06:42

  Se på fan, denna säsong kommer man se!

  Ni glömde nämna att tydligen är Benavidez & Cejudo coacher i denna säsong

  • Matias Andres
   20 July 2016 at 07:02

   Jag har följt förra säsonger sporadiskt, denna kommer jag nog följa hela ut. Väldigt intressant! (Jag lade till coacherna också – Gracias señor Starfighter)

   • Kenny Starfighter
    20 July 2016 at 08:46

    Förra säsongen är den första jag inte såg, klarar inte av den kassa engelskan från båda coacherna som ska trashtalka haha.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  20 July 2016 at 08:01

  Säg mig bara vem vinnaren är och om han kommer att kunna ge Mighty Mouse en utmaning.

  • MMAkungen
   20 July 2016 at 10:59

   Skulle gissa på Tim Elliott eller Matthew Schnell.
   Matt har ett riktigt bra ground game, om han nu skulle lyckas ta mer DJ.

 • Headown
  20 July 2016 at 08:07

  Cejudo och Benavidez ska alltså coacha dessa fighters och vinnaren ska få en chans på “Mighty-mouse”? Sen ska coacherna mötas för en chans på samma titel? Lite avigt upplägg imo, men denna kommer naturligtvis att följas som dom flesta andra.

 • Val Venis
  20 July 2016 at 08:23

  Hoppas alla fighters springer runt med sina mästarbälten på sig hela tiden :-p

  • Matias Andres
   20 July 2016 at 10:16

   En klassisk pillowfight med bälten kanske? Kan bli intressant!

 • nitohu
  20 July 2016 at 09:51

  Det var ju bra. Jag var tidigare rädd för att det skulle vara ett gäng gröngölingar och medelmåttor som skulle göra upp om vem som skulle få gå titelmatch. Vilket ju hade blivit den värsta missmatchen i UFC:s historia. Nu känns det lite mer legitimt.

 • Fayterz
  20 July 2016 at 04:09

  +2 stjärnspäckade finalmatcher.

  Vilken är den andra förutom Benavidez-Cejudo?

 • atnek
  20 July 2016 at 09:14

  Interesting. Tröttnade efter 2 eps av den senaste. Joanna var bara jobbig.

 • MMAkungen
  20 July 2016 at 11:04

  Kuriosa, Matthew Schnell var med i MTVs programserie “Caged”, som handlade om amatör MMA. Vill minnas att Tito Ortiz plockade upp honom efter att programmet var färdigt.

 • Svara