Den sanna Lätta Tungviktsmästaren i MMA

Inspirerad av Dave Meltzer tog utvecklade jag den femte september i år tanken angående vilka “De sanna mästarna inom MMA” är. Jag blev minst sagt förvånad när jag kort senare upptäckte att någon gjort en film inspirerad av just mellanviktens sanna mästare. I filmen följde man med från den första till den sista och jag var eld och lågor. Filmen lades upp här på MMAnytt och jag hade en känsla (då jag tackades i dåvarande beskrivning av videon) av att den som gjort filmen kanske var svensk och därför efterlyste jag personen i artikeln. Kort därefter hade jag ett email och min gissning hade varit rätt och killen som redigerat videon var svensk. Jag hjälpte honom då lite inför en video om Pride. Hans namn är Daniel eller MrSpiderpigbegins som han kallar sig på Youtube.
“Pride will never die” blev en hit verkligen och över en bra bit över 20.000 visningar kunde bevisa det. Tyvärr åkte alla hans videos ner men lades kort efter upp igen.

Jag tjatade på honom ungefär i 5 sekunder att göra video om även en annan viktklass sanna mästare och valet blev Lätt Tungvikt. Nu är videon klar och jag är stolt över att presentera premiären av den ovan. Enjoy!

Kategorier
DreamNyheterPride FCStrikeforceUFC
28 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...