Derek Brunson vs Israel Adesanya planerat för UFC 230

✅ Den obesegrade supertalangen verkar nu ha sin fjärde UFC-match planerad ✅ Ställs mot härdad veteran i New York

Ända sedan nigerian-nyzeeländaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya (14-0) debuterat i UFC har världen fått upp ögonen för denna imponerande talang som påminner om legender som Anderson Silva och Jon Jones på grund av sin spektakulära och oberäkneliga stil.

RELATERAT: 

En av de som haft Adesanya på sin radar är den rutinerade, amerikanska mellanviktaren Derek Brunson (18-6), som nyligen utfärdade en utmaning till den unge talangen – och UFC verkar ha nappat. Enligt uppgifter från ESPNs Brett Okamoto är UFC nu på väg att färdigställa matchningen för UFC 230 i New York den tredje november.

Storgala för mellanviktare

Weidman och Rockhold på invägningarna inför UFC 194. Foto: Mazdak Cavian

Adesanya har nu vunnit tre raka matcher i UFC, senast över Marvin Vettori och Brad Tavares. Brunson kommer å andra sidan från en tuff knockoutförlust mot Ronaldo “Jacare” Souza, som bröt en två matcher lång vinstsvit över Dan Kelly och Lyoto Machida.

Utöver denna toppmatchen är flera andra högt rankade mellanviktare bokade för galan i New York. Rivalerna och före detta mellanviktsmästarna Luke Rockhold och Chris Weidman kommer att mötas för en andra gång, det blir ett slagkraftigt latinoderby när kubanen Yoel Romero tar sig an brassen Paulo Costa, och ovannämnda “Jacare” Souza ställs mot högt rankade David Branch.

Vem vinner: Adesanya eller Brunson?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...