Detta sa Holly Holm till Ronda Rousey direkt efter vinsten

Ronda Rousey skakades ordentligt när hon knockades av Holly Holm. Hon var uppenbarligen chockad av förlusten. Då valde Holm att krama om den fallna mästarinnan och säga ett par ord som verkade röra Rousey djupt. Nu avslöjar Holm vad hon egentligen sa där direkt efter vinsten.

Direkt efter att Herb Dean avbrutit matchen gjorde Holly Holm ett par segerhopp innan hon satte sig vid Ronda Rouseys sida för att visa sitt stöd till den fallna mästarinnan. När Rousey väl kommit tillbaka på fötter igen gav Holm henne en ordentlig kram, tittade henne i ögonen och sa ett par ord som såg ut att beröra Rousey. Men vad var det hon sa? Den frågan ställde Larry King när han nyligen bjöd in Holm till en av sina shower. Som vanligt visade den nya mästarinnan upp en otrolig ödmjukhet och anspråkslöshet som vi inte sett från den tidigare bantamviktsmästarinnan:

Immediately after the fight before we left the octagon I just said ‘I really admire you for being such a great, dominant champion. None of us would be here without you, so I appreciate you'”

Vi vet sedan innan att Rousey aldrig riktigt visade upp den ödmjukhet som Holm nu visar upp. Dissarna mot bland annat Miesha Tate och Bethe Correia blev inte populära hos fansen och många var lyckliga över att se Rousey förlora bältet. Den före detta mästarinnan hyllade Holm före matchen men har ännu inte gått ut med ett längre uttalande än det hon publicerade på Instagram där hon berättar att hon mår bra. Rykten har florerat om att hon sparkat sin omsusade huvudtränare Edmond Tarverdyan och att hon kommer att byta gym men ingenting har ännu bekräftats.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Bethe CorreiaHolly HolmMiesha TateRonda RouseySenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • KoMaCarpe
  21 November 2015 at 10:40

  En mera värdig champion i mina ögon – trots att jag älskar allt Ronda fört med sig.

 • tojo77
  21 November 2015 at 11:04

  Jag tycker man kan se på Rondas ansiktssuttryck att Ronda tar emot fina ord där, och att hon inte vet hur hon ska hantera situationen. Stackaren. Tufft att falla så hårt.

 • TheVobb
  21 November 2015 at 12:13

  Holm växer hela tiden i mina ögon, verkar vara en fin människa. Bara för att jag tycker detta så lär det väl hända något slags kaos runt henne snart… Please dont

 • Erik Svanborg
  21 November 2015 at 03:35

  Tänkte på det när jag såg matchen, ser ut som att Ronda skäms, säkert mest för förlusten men nog också för vad hon sagt till och om Holm innan matchen, och sen agerar Holm som hon gör. Klart hon skäms.

  • FreeNickDiaz
   22 November 2015 at 04:12

   Det ser ut som en vuxen som talar med ett barn

 • Headown
  22 November 2015 at 11:11

  Damn impressive!

 • Illwill
  25 November 2015 at 09:43

  Jag vet, eftersom jag är tuffast i världen så ska jag visa att jag kan möta andra där de är bäst, så istället för att attackera där jag är bäst så…

  Ronda kanske växer av det hela, lär sig lite ödmjukhet och inser att man kan bete sig som en vuxen människa även om man är bättre än de flesta på att slåss…

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC Fight Night 20012
  Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
  Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
  Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
  Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
  Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
  Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...