Diego Sanchez återvänder på UFC 228 – Trots två raka knockoutförluster

✅ Med knockoutförluster i tre utav sina fyra senaste och en skakig karriär är nu "The Dream" redo för återkomst ✅Möter "The Thundercat" i Dallas, Texas.

TUF-vinnaren, veteranen och publikfavoriten Diego “The Dream” Sanchez (27-11) är klar för återkomst! UFC kunde nyligen annonsera ett möte mellan Sanchez och britten Craig “The Thundercat” White (14-8).

Mötet är avsett för UFC 228, det åttonde september i Dallas, Texas, där Whites landsman Darren Till utmanar Tyron Woodley om welterviktsbältet – och har möjligheten att bli den andra britten någonsin att vinna en UFC-titel.

Gjorde UFC-debut på kort varsel

Britten White erbjöds UFC-kontrakt när islänningen Gunnar Nelson skadade sig, och tvingades hoppa av den delade huvudmatchen mot Neil MagnyUFC Fight Night 130. Matchen slutade i knockoutförlust för White, som fick en fyra matcher lång vinstsvit bruten, som inkluderade vinster över Håkon Foss och Matt Innman.

Sanchez var mellanviktsvinnaren i den första säsongen av The Ultimate Fighter, men är i modern tid kanske mer känd för sitt minnesvärda treronderskrig med Gilbert Melendez under UFC 166. Han har dock haft en minst sagt ojämn karriär på sistone, med förluster i fyra utav sina sex senaste matcher – tre av dem via T/KO. Hans senaste seger om via poäng mot polacken Marcin Held, men har sedan dess blivit knockad av Al Iaquitna och Matt Brown.

Vem vinner: White eller Sanchez? 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...