Diego Sanchez kammar hem imponerande domslutsvinst över Marcin Held

Trots att han var uträknad av många lyckade The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego Sanchez skrälla med en domslutsvinst över Marcin Held.

I den delade huvudmatchen ställdes UFC-veteranen Diego Sanchez (27-9) mot den unga Bellator-veteranen Marcin Held (22-5). En match där Sanchez var tydlig underdog hos oddsmakarna.

Held inledde bra – med Sanchez tog över

Polacken Held startade bra i den första ronden och var bland annat nära att få in en stående giljotin, där Sanchez var kreativ nog att hoppa upp och trycka ifrån med benen mot buren för att ta sig ur.

I de senare ronderna blev Held dock allt tröttare och misslyckades med flera benlås, medan Sanchez hela tiden höll kontroll från topp och stundvis fick till bra ground and pound. Något som räckte för att knipa poängvinsten i slutändan.

Matchstatistik och resultat

Lättvikt: Diego Sanchez besegrade Marcin Held via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-27)

Foto: Vince Cachero

Kategorier
Diego SanchezNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
4 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  6 November 2016 at 08:09

  Kul att höra att Diego vann idag.

 • Erik Hellborg
  6 November 2016 at 11:15

  Hade som bäst dålig koll på Held. Hur han kunde vara favorit här var ju märkligt sett till hur fighten blev,

  • Hoobabalooba
   6 November 2016 at 02:10

   Har ju gått riktigt bra för Held i bellator. Var i titelmatch mot brooks bl.a. Sen har ju inte Diego varit särskilt vass i sina senaste matcher! Så inte särskilt konstigt att Held var odds favorit :) Skrällar händer ju titt som tätt i mma.

   • Erik Hellborg
    6 November 2016 at 03:57

    Aha ålrajt a men inga konstigheter där mao :)

  Svara