Donald Cerrone utmanar möjlig återvändare på match under UFC 200

Intresset bland UFC:s fighters att gå en match under sommarens supergala UFC 200 är mycket stort. En som redan är klar för den galan är Donald “Cowboy” Cerrone. Problemet är bara att han inte har någon motståndare än. Via Twitter utmanade han under gårdagen en fighter som kanske gör comeback snart.

Det sägs att alla sätt är bra – utom de dåliga. Om man till exempel vill utmana en fighter på match så kan det ofta vara ett väldigt effektivt sätt att använda sig av Twitter för att nå fram med sin utmaning till den det berör. Det var i vart fall vad Donald Cerrone gjorde igår när han via det sociala nätverket utmanade ingen mindre än Georges St-Pierre på fight under UFC 200.

Rykten har gått en längre tid om att St-Pierre, som inte har gått en match sedan 2013, skulle planera inför en eventuell comeback. Inget är än så länge hugget i sten men om GSP skulle vara på väg tillbaka till buren igen så vill Cowboy Cerrone uppenbarligen vara den som möter honom först av alla. Cowboy har under väldigt lång tid fightats i lättvikt men flyttade inför sin förra match, mot Alex Oliveira under UFC Fight Night 83, upp till weltervikt. Det fungerade tydligen bra för Cerrone som bara behövde en halv rond för att besegra sin motståndare.

En fight mellan Cowboy och GSP under UFC 200 vore verkligen en mycket intressant tilldragelse. Eller vad säger ni läsare om den saken?

Kategorier
Alex OliveiraDonald CerroneGeorges St. PierreNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Metallica
  10 March 2016 at 07:13

  Man ler…man tänker, tänk om!
  Respektfull utmaning av Cerrone.

 • Kenny Starfighter
  10 March 2016 at 08:52

  De har nog tränat en del ihop Dessutom, skulle bli intressant

  • Dont understand
   10 March 2016 at 04:07

   Gsp takedown 5 ronder easy win for gsp

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...