Donald "Cowboy" Cerrone. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Donald “Cowboy” Cerrone konfronterar Khabib Nurmagomedovs manager

Bråka inte med Donald Cerrone. Det kan stå dig dyrt. Det är vad Khabib Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz fick erfara när han stötte ihop med Cerrone häromsistens. Cerrone, som inte räds någon, anklagade honom öppet för att vara den som snackat skit om honom på Twitter och inte Nurmagomedov.

“Cowboy” har aldrig varit rädd för att säga vad han tycker och tänker om personer i sin omgivning. I ett mycket underhållande videoklipp på det sociala nätverket Twitter kan man se när den alltid lika rättframme och frispråkige Donald Cerrone konfronterar Khabib Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz och riktar anklagelser mot denne för att vara skyldig till att via Nurmagomedovs Twitterkonto ha spridit en massa skitsnack om honom. “Cowboy” hävdar alltså att det inte är “The Eagle” själv som ligger bakom smutskastningen.

Det ska sägas att det mycket väl kan ligga en hel del av sanning bakom Cerrones anklagelser. Det är nämligen välkänt att Abdelaziz sköter om twittrandet åt såväl Nurmagomedov som Rafael dos Anjos. Likväl blir det ganska underhållande att se när Cerrone helt oväntat dyker upp för att konfrontera den intet ont anande managern.

Kategorier
Donald CerroneKhabib NurmagomedovNyheterRafael Dos AnjosSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • IWasThatGuy
  29 April 2016 at 08:50

  Bästa managern

 • mmalol
  29 April 2016 at 01:22

  Älskar när 80 % av brödtexten i en nyhet består av samma innehåll som det som redan har nämnts i ingressen.

  Övriga 20 % handlade om att Twitter är ett socialt nätverk, måste utforska detta sociala nätverket.

 • freddie
  29 April 2016 at 01:33

  ta det i sandlådan pojkar. Herregud mmanytt går ju fan inte att läsa längre. bara skvaller å tjafs.

 • Svara