Doo Ho Choi missar mötet med Sam Sicilia på grund av en skada

Mötet mellan Doo Ho Choi (12-1) och Sam Sicilia (14-5) vid UFC Fight Night 71 är inställt på grund av en skada på sydkoreanen.

UFC Fight ight 71 i San Diego nästa månad kommer att tvingas att genomgå en förändring eftersom sydkoreanen Doo Ho Choi missar mötet med amerikanen Sam Sicilia på grund av en skada. Detta rapporterade UFC till MMAjunkie under dagen. Matchen var tänkt att vara huvudmatchen på galans underkort men nu får UFC försöka hitta en ersättare till Choi på mindre än tre veckor.

Choi vann sin UFC-debut i november genom att mycket imponerande knocka Juan Puig på endast 18 sekunder. 24-åringen som tidigare tävlat för organisationen DEEP spås bli en av de bästa fighters från asien under de senaste åren på grund av sin kraft och ateltiska förmåga. Sicilia kommer senast från en knockoutvinst över svenske Akira Corassani vid UFC on FOX 14 i Stockholm.

Kategorier
Doo Ho ChoiNyheterSam SiciliaSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...