Eddie Wineland slår ut Takeya Mizugaki i den första ronden

Eddie Wineland fick till sin andra raka vinst, då han slog ut Takeya Mizugaki via teknisk knockout i den första ronden.

UFC on FOX 22: VanZant vs. Waterson pågår i skrivande stund och alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på Fight Pass-kortet. Där ställdes de topp 15-rankade veteranerna Eddie Wineland (23-11-1) och Takeya Mizugaki (21-11-2) mot varandra i ett spännande bantamviktsmöte.

Började jämnt innan fullträffen

Matchen inleddes jämnt där herrarna kände av varandra ståendes. Mizugaki lyckades hitta hem med en fin slagkombination, men det var snart Wineland som skulle få in den avgörande träffen.

Efter halva ronden fick Wineland in en klockren höger som skickade Mizugaki till mattan. Japanen lyckades snabbt ta sig upp igen men var märkbart skakad på vobbliga ben, varefter Wineland återigen sänkte honom och domaren gick emellan.

Statistik och resultat

Resultat: #13 Eddie Wineland besegrade Takeya Mizugaki #14 via TKO (slag) i rond 1 (3:04).

Omslagsbild: Micha Forssberg

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara