Efter succéåterkomsten: Diego Sanchez har redan ny match på gång

✅TUF-vinnaren återvände med dominant seger över Craig White ✅Bröt tuff förlustsvit med brutala knockouter ✅Vem väntar Sanchez härnäst

De som trodde att TUF-vinnaren och före detta titelutmanaren Diego “Nightmare” Sanchez (28-11) var på väg mot pension visade sig ha helt fel. Med knockoutförluster i tre utav sina fyra tidigare matcher äntrade Sanchez buren under UFC 228 i en avgörande match mot britten Craig White – och briljerade.

RELATERAT: UFC 228: Diego Sanchez utklassar Craig White

TUF-vinnaren dominerade varenda rond med topposition, slag på marken och en press som motståndaren inte lyckades försvara sig mot. Sanchez var märkbart känslig i segerintervjun, och återkomsten verkar ha satt igång “Nightmare” ordentligt. I ett nytt inlägg på instagram meddelade Sanchez att han redan har en match på gång, det är dock inte klart när eller mot vem.

Tog sig ur tuff svacka

Efter att ha blivit knockad i den första ronden av Joe LauzonUFC 200 besegrade Sanchez Marcin Held via domslut. I sin följande match ställdes han mot TUF 15-finalisten Al Iaquinta och förlorade på knockout i den första ronden – ett resultat som upprepades mot Matt Brown.

Läs också: Diego Sanchez: “Det är mitt öde att bli UFC-mästare”

Segern över White var en väl behövd sådan, men det är värt att nämna att Sanchez senaste två segrar är mot fighters som sammanlagt har et matchfacit på 1-5 i UFC. Sanchez nästa motståndare skulle behöva bli en respekterad sådan om han ska kunna ta sig in i topprankningen och fortsätta mot sitt mål att bli UFC-mästare.

Vem vill du se Sanchez möta härnäst? 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...